Най-желаната 6-колесна придобивка е Mercedes-Benz G 63 AMG 6×6, но

...
Най-желаната 6-колесна придобивка е Mercedes-Benz G 63 AMG 6×6, но
Коментари Харесай

Hennessey VelociRaptor 6x6 е кралят извън пътя. Искат му $295 000

Най-желаната 6-колесна облага е Mercedes-Benz G 63 AMG 6×6, само че той към този момент не се създава, а закупуването му на вторичния пазар е съвсем невероятно, защото притежателите му не желаят да се разделят с него. Сега тексасците от Hennessey Performance им оферират своя версия на тематика 6х6: за база се употребява Ford F-150, само че във версия Raptor, което ще рече, че фокусът в модела е подложен върху същинския офроуд.

Още предходната година Hennessey сподели пред аудитория своята 6й6 версия на Raptor, само че тогава моделът бе идея. Следващият уикенд в Лас Вегас започва обичайното тунинг ревю SEMA, на което компанията ще покаже към този момент серийната версия на модела, в случай че изобщо е подходящо да се даде такова определение за тунинг автомобил.

Обявената цена е 295 000 $, само че тя може да отиде нагоре или надолу според от желанията на клиента. Същият може да се откаже от надграждане над естествения 3,5-литров турбо „ шестак”, след което мощността му скача от 450 до 600 к.с. Важи и противоположният случай – поръчка за възстановяване на динамичните параметри, проходимост и дизайн. Лекарството за това е на стойност $22 500. Променят електронния надзорен блок, инсталират по-голям интеркулер, турбини, ауспухова система от неръждаема стомана и така нататък

Иначе моделът върви "стандартно " окачване Fox Racing, блокаж на централния и задния диференциали, 20-цолови колела, „ обути” с гуми за офроуд, истински брони, светодиодни фарове, тръбна решетка начело и в товарния леген, която приключва на покрива.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Обновеният Renault Captur е още по-привлекателен (тест драйв)

Toyota стопира продажбата на дизелови коли в Европа

600 км на ток и цялостна самостоятелност: това е бъдещето съгласно Nissan
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР