Най-известният мъж в женски дрехи у нас - Елза Парини

...
Най-известният мъж в женски дрехи у нас - Елза Парини
Коментари Харесай

Елза Парини и Анита Мейзер спасяват 12 котки на пандизчийка от Сливен

Най-известният мъж в женски облекла у нас - Елза Парини се обърна с молба за помощ към многочислените си другари в обществените мрежи, видя HotArena.

От името на Анита Мейзер, която още веднъж търка наровете в Сливенския затвор, Елза моли почитателите си да спасят 12 домашни котки, които са на съкилийничка на Мейзер в панделата.

Ето какво написа Парини:

Здравейте на всички! Апелирам за вашето внимание от името на Анита Мейзер.

Тя е пандиза в Сливен и се пробва да избави 12 домашни котки, които са благосъстоятелност на друга лишена от независимост жена в Сливен. Жената (българка) е от Свищов и е отглеждала сама животинчетата. Няма кой да се грижи сега за котетата и СПЕШНО търсим краткотраен заслон за тях. За към 3 години, като този или тези, които поемат ангажимент ще получават прехрана за храна, ваксини и други консумативи от собственичката.

Мяукащите домашни любимци са питомни и възпитани, те са 7 мъжки, 5 женски, кастрирани, с паспорти, 2 ангорски, 5 едри европейски късокосмести и 5 елементарни котки. Моля, сериозните и загрижени за животните хора (по опция от Свищов или района) да се свържат с мен на персонално известие. Дано успеем да помогнем на животните и на тяхната собственичка, тъй като тя е доста обезпокоена за съществуването им и плаче всеки ден за тях. Жената е самотна и няма на кого да разчита с изключение на на нашата помощ. От името на Анита ви благодарим авансово ", написа загрижената Елза.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР