Най-известният крал на мафията в Русия беше тихо освободен днес

...
Най-известният крал на мафията в Русия беше тихо освободен днес
Коментари Харесай

Най-известният крал на мафията в Русия беше освободен от затвора по-рано като „благодарност от Путин“ за подкрепата на войната

Най-известният крал на мафията в Русия беше безшумно освободен през днешния ден от пандиза съвсем четири години по-рано – като „ признателност от Владимир Путин “.

‌Криминалният необут Шакро Молодойв е имал властта да пречи на набирането на наказани да се бият за Кремъл в Украйна. Наричан " крадецът в закона " на страната, 71-годишният мъж избра да не подрежда на пандизчиите да бойкотират войната. Сега отчетите споделят, че освобождението му „ условно предварително “ идва съвсем четири години по-рано.

‌Десетки хиляди пандизчии са се сражавали – и доста са починали – в кървавата война и наподобява, че Путин е признателен. Молодой, чието същинско име е Захарий Калашов и именуван „ Путин на бандата “ поради властта си в подземния свят, е един от най-влиятелните незаконни босове в Русия от началото на 90-те години.

‌Той напусна пандиза ИК-2 в Краснодар, до момента в който седеше в задната част на немаркиран камион Gazel, съпроводен от лимузина, натъпкана с телохранители, облечени откъм гърба, съгласно известия в медиите. Г...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР