Най-известният български котарак в социалните мрежи получи отличието "Блогър на

...
Най-известният български котарак в социалните мрежи получи отличието "Блогър на
Коментари Харесай

Котаракът Румен стана блогър на годината

Най-известният български котарак в обществените мрежи получи оценката "Блогър на годината ". Той беше награден по време на интернационална галерия на котки в столицата, съобщи БТВ.

Фейсбук-страницата на 7-месечния британец има към този момент близо 14 000 почитатели. Стотици от тях съумяха да видят онлайн котарака Румен и да си купят картички с подпис.



Средствата ще отидат за организация за отбрана на животните. „ Ние сме тук освен и поради тази купа, а и с една друга цел – да съберем пари за бездомни котки, които са потърпевши и за тях се грижат „ Летс Адопт България”. Инициативата до момента е доста сполучлива, не съм предполагала, че толкоз доста хора ще дойдат и съм доста, доста щастлива”, показа Наталия Атанасова, неговата господарка, или по-известна като Ч.Т. – чистачът на тоалетната на Румен.

Идеята за фен-страницата пристигнала, когато тя осъзнала, че в персоналния й профил има фотоси единствено на британеца. „ И взех решение, че това няма по какъв начин да продължи по този начин. И си го отделих в друга страница – да си се излага там на воля и да си разлива акъла, а пък аз да си повеждам моя беден персонален живот на моя си профил”.

Така Румен набира известност поради цветните си истории и още по-цветния си език. „ Неговият глас в моята глава фъфли. Мдам. Правописът му е непоносим, той не употребява пунктуация, не схваща етимологията на думите, бърка м с н, б с г, но никак не му пука. Прави го със самочувствие и хората му прощават”, добавя Наталия.

За петте си месеца общуване, Наталия към този момент е приела ролята на подчинена. Тя е безапелационна, че у дома командва той и се преценяват напълно с неговия режим.



Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР