Най-известната и успяла певица на бившия СССР и Русия Алла

...
Най-известната и успяла певица на бившия СССР и Русия Алла
Коментари Харесай

Русия обявява Алла Пугачова за чужд агент

Най-известната и съумяла певица на някогашния Съюз на съветските социалистически републики и Русия Алла Пугачова напълно скоро ще влезе в листата на непознати сътрудници.

Там са доста други от най-талантливите и самостоятелни от ресурсната стопанска система руснаци, което им разрешава намерено да подлагат на критика Путин.

Най-великият съветски шахматист Гари Каспаров даже беше разгласен за " терорист и екстремист " преди няколко седмици.

Ръководителят на Федералния план за сигурност и битка с корупцията Виталий Бородин съобщи, че Генералната прокуратура е почнала процедура за признание на певицата Алла Пугачова като непознат сътрудник.

" Приятели, споделям доста значима вест. От Генералната прокуратура на Руската федерация пристигна отговор на моето обжалване. Започна процедурата за признание на Алла Пугачова като задграничен сътрудник, прокуратурата желае от Министерството на правораздаването на Руската федерация да признае Пугачова за задграничен сътрудник. Надявам се регулаторните органи да сложат завършек на този въпрос, прелестен ден на всички “, написа Бородин в канала си в Telegram.

Ръководителят на FPBC неведнъж се е обръщал към разнообразни органи, в това число към Генералната прокуратура, с претенции да се ревизират съветски актьори за административни и наказателни нарушавания. В допълнение към Алла Пугачева, той изиска да стартира инспекции против Лия Ахеджакова, Диана Арбенина, Валери Меладзе, Данила Козловски. Бородин също беше угрижен за позицията им във връзка с специфичната военна интервенция в Украйна.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР