Най-известната американска водеща, която е и сред най-богатите хора в

...
Най-известната американска водеща, която е и сред най-богатите хора в
Коментари Харесай

Опра си купи супер луксозна къща на остров без дори да я е видяла на живо

Най-известната американска водеща, която е и измежду най-богатите хора в шоубизнеса, Опра Уинфри си купи впечатляващо имение на брега на Тихия океан. За да се стигне до него, обаче, би трябвало да се вземе ферибот, защото се намира на остров. За уединението Опра с подготвеност е платила висока цена, написа tmz.com.

Имотът се простира на „ скромните “ 174 квадратни километра на остров Оркас. Скътано е в стеснен морски залив на север от Сиатъл. Имението се назовава „ Мадронийгъл “ и коства 8,275 млн. $.

Състои се от съществена къща, къща за посетители, остъклена градина, склад и работилница, сауна и занаятчийска колиба. Главната къща е на 3 етажа – с 4 спални и 3 бани. Къщата за посетители също има 4 спални, три бани, само че е доста по-малка.

Източници, осведомени със договорката, разкриват, че Опра не е стъпвала на острова, с цел да види новата си покупка. Очевидно, обаче, е прочела много информация, с цел да вземе значимото решение. Все още не е ясно дали възнамерява да живее там, само че по всичко проличава, че би било сносно.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР