Най-изненадващото в това, че Бен Уайт не иска да бъде

...
Най-изненадващото в това, че Бен Уайт не иска да бъде
Коментари Харесай

Пренебрежението на Бен Уайт към Англия не е толкова странно, колкото изглежда – и звездата на Арсенал може да не е последната

Най-изненадващото в това, че Бен Уайт не желае да бъде обсъждан за интернационална селекция, не е самото решение, а методът, по който беше обявено на мениджъра на Англия.

Гарет Саутгейт се гордее с персоналните връзки, които развива с играчите, и упорства, че няма проблеми сред него и бранителя на Арсенал. Ако казусът е подобен, може би сте си показали, че едно телефонно позвъняване сред двамата би извело нескрито позицията на Уайт.

Вместо това Еду, спортният шеф на Арсенал, сподели на Джон Макдермот, техническия шеф на ФА, че Уайт не би било налично. Изглежда даже известие или WhatsApp от White до Southgate.

Това е необичайно. И като се има поради, че няма същински казус за британски състезател в безспорната си разцветка да реши, че не желае да съставлява страната си на огромен шампионат, решението на Уайт би трябвало да наподобява необичайно. Само че някак си не става.

Прекарайте всяко време в интервюиране на Уайт и ще стане ясно, че той е организиран малко по-различно от...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР