Най-хубавото което ми се случи по време на пандемията, бе,

...
Най-хубавото което ми се случи по време на пандемията, бе,
Коментари Харесай

Ивана слага ново начало: От телефона си изтрих поне 10 имена на фалшиви приятели

„ Най-хубавото което ми се случи по време на пандемията, бе, че почистих непотребното от живота си -  от телефона си махнах най-малко 10 индивида, които не считам че би трябвало да попадат там. Махнах и всичко ненужно от дрешника -  всичко което не нося, почистих си мислите. Сега като че ли съм нов човек ".

Това показа пред „ България Днес “ фолккралицата Ивана, която единствено след дни ще навърши 52 години в блестяща форма и ария на уста. " Ще чествам рождения си ден в дребен кръг от най-близките до мен хора, този път няма да е бясно празненство ".

Папараците на вестника изненадаха Ивана във  фризьорски салон без капка грим, а на хубавата й фигура обута в кожен чеп могат да завидят и 20-годишни девойки.  „ Напоследък съм запалена по йога,  предпочитам я пред тежките фитнес силови тренировки. Това е моята медитация и разпъване “,  коментира фигурата си певицата.

За персоналния си живот Ивана не обича да приказва и даже да има мъж в живота си тя не би го  осветлила обществено. „ Смятам, че щастието обича тишината и нямам доверие, че любовните ми персоналните връзки би трябвало да се разгласяват. Освен това те интересуват хората “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР