Най-хубаво е да си президент в България, защото президентът само

...
Най-хубаво е да си президент в България, защото президентът само
Коментари Харесай

Цветанов отговори на Радев: Най-хубаво е да си президент

Най-хубаво е да си президент в България, тъй като президентът единствено може да търси недостатък, само че не носи политическа отговорност за това, което се случва в страната. Това съобщи ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов в отговор на рецензиите, отправени от президента Румен Радев към ръководството на институциите в страната и апела му за изсветляване на собствеността и бистрота на управническите решения.
" Най-хубаво е да си президент в България, тъй като президентът може единствено да намира недостатъци, само че нищо не зависи от неговите дейности, тъй като нито носи политическа отговорност за това, което се случва в страната, нито пък има някакъв механизъм и лост, с който може да способства тези проблеми да бъдат решени ", съобщи Цветанов в Смолян, представен от БНР.
" Уважавам президентската институция. Имаме разлики със настоящия президент, тъй като той е част от политиката, която прави Българска социалистическа партия с антиевроатлантическо говорене и антиевропейско държание ", сподели Цветанов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР