„Най-хубаво е да си президент в България. Нищо не зависи

...
„Най-хубаво е да си президент в България. Нищо не зависи
Коментари Харесай

Цветанов: Уважавам президентската институция, но Радев има антиевропейско поведение

„ Най-хубаво е да си президент в България. Нищо не зависи от теб, единствено намираш недостатъци “, разяснява водачът на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Уважавам президентската институция, само че за жалост Румен Радев, дружно с Българска социалистическа партия, има антиевропейско държание, сподели Цветанов пред публицисти в Смолян.

Президентът Радев за ударите на Съединени американски щати, Англия и Франция в Сирия

„ Наскоро имаше съвещание при премиера по отношение на усложнената интернационална конюнктура. Позицията, с която излязохме след това, кореспондираше с тази на Европейски Съюз. Не бива да обслужваме непознати ползи. Гарантирането на сигурността ни минава през участието в Европейски Съюз и НАТО. Който си мисли друго е в огромна илюзия “, акцентира Цветанов.

Макар и президентът да е посещавал разнообразни общини в България, какъв брой от проблемите им е решил, попита Цветанов и напомни случая в Свищов, когато беше изолиран от срещата на Радев с кмета на града. „ Когато обаче след това стана време за същинското решение на проблемите, кметът пристигна при нас. Той бе самостоятелен претендент, подсилен от Българска социалистическа партия, само че това значи ли, че не би трябвало да работим дружно? Не е значимо от коя партия си, а дали те е грижа за хората “, уточни Цветанов.

Цветанов: Румен Радев обслужва непознати ползи

Той разяснява и зачестилите произшествия по пътищата. „ Бяхме понижили съществено броя на жертвите, само че за жалост през последните години се връщаме към стойности от най-черните времена.

"Във всички рекомендации от Европейски Съюз написа едно – манталитетът на българския лидер би трябвало да се промени. Това поучавам и аз – да се почитат всички участници в придвижването “, сподели Цветанов.

Той счита, че санкциите в България са високи, като единственото, което може да се усъвършенства, е събираемостта им. „ Не бива да чакаме обаче от Министерство на вътрешните работи да бъдат пъдари на пътя. Най-важна е предварителната защита. Затова още от ученическа възраст децата би трябвало да бъдат възпитавани като толерантни бъдещи водачи и да им се дават неприятните образци на недобросъвестните водачи “, изясни той.

За още настоящи вести от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР