Най-хубавите празници за края на годината наближават, а хиляди вече

...
Най-хубавите празници за края на годината наближават, а хиляди вече
Коментари Харесай

Празниците наближават! Хотелиерите в Пиринско готови с офертите си за Нова година и 8-ми декември- пакети от 350 до 1000 лв. очакват клиентите

Най-хубавите празници за края на годината наближават, а хиляди към този момент обмислят къде да честват. Предложения за отмора в страната не липсват, а цените може да ви изненадат. Оказва се, че оферти за празничните дни в България тази година са една концепция по-скъпи.

Цените на хотелското настаняване през този зимен сезон ще са сред 10 и 20% по-високи, предвидиха туроператори. Причината е по-високите разноски за сила за отопление. Трудно е да се предвижда какъв брой тъкмо ще се оскъпи ваканцията, защото разноските за еленергия и газ непрестанно нарастват поради нарастването на цените им. Освен това има съществено нарастване при питателните артикули, които са част от услугата, която оферират хотелите.

1000 лв. коства кувертът за новогодишен ваучър в по-луксозните хотели в Банско, сподели инспекция на Struma.com . Предложенията за празника са на цени от 300 лв. и могат да минат 1000 лв. на човек в местата за настаняване с 4 и 5 звезди. В пакета се включват съответният брой нощувки и наложително празнична вечеря с стратегия в нощта на 31 декември. В взаимозависимост от цената и категорията на хотела някои оферират в останалите дни от престоя закуска и вечеря, други единствено закуски.

Например Новогодишния пакет на Спа хотел Катарино за престой от 3 нощувки е с цена 2438лв.

Пакетните цени са за настаняване на 2-ма госта за 3 нощувки и включват богати закуски и превъзходни вечери с деликатно подбрани ястия, приготвени с доста обич по достоверни предписания с натурални артикули от тяхните ферми. Освен това получавате Празнична новогодишна вечеря на 31. 12. 2022 Г, безвъзмезден достъп до термалната зона в СПА Център Катарино, безвъзмездни прехвърляния от/до началната станция на лифта в Банско по разписание както и гратис прилагане на ски дрешник.

Оферта от хотел в Банско предлага 3 нощувки за един възрастен в апартамент за 560 лв.. За 4 нощувки във вила цената скача на 760 лв.. В хотела има отопляеми басейни, СПА зона, оферират се прехвърляния до лифтове в курорта и други Предложението включва закуски и вечери на блок маса, както и и празнична новогодишна вечеря с музикална стратегия и DJ.

Офертите за 8-декември към този момент са в разгара си, а хотелите и заведенията още от в този момент се пробват да ни изкушават с предложенията си. Пакетните цени примерно на Гранд хотел Банско включват 2 или 3 нощувки на база ULTRA ALL INCLUSIVE изхранване. На 08. 12. 2022 година - Организирана Празнична вечеря на блок маса с определена селекция от локални и импортни питиета, вино и бира с DJ празненство. Ползване на Спа център. Цените варират сред 200 и 350 лева според от броя нощувки.

Сандански от своя страна удрят конкуренцията си грубо.

Големи отстъпки вършат хотелиерите и притежателите на заведения в спа курорта за студентския празник на 8 декември. В някои тризвездни хотели се предлага оферта от 60 лв., в която е включена нощувка, закуска и празнична вечеря за студентите. За две нощувки цената скача до 70 или 80 лв., което е повече от преференциално. Дори в първокласния „ Интерхотел Сандански “ цената е 130 лв. за две нощувки в двойна стая „ Стандарт “, две закуски и празнична вечеря. Същата услуга в двойна стая „ Лукс “ коства 150 лв..

Новогодишна оферта, идваща от сърцето на Сандански е за Парк хотел „ Пирин “, където за сумата от 780лв на човек при декларирани 3 нощувки може да се насладите на празнична новогодишна стратегия на 31. 12. 2022г. с лотария с награди и заря, нощувки със закуски, както и прилагане на басейн с хидромасажни джетове, детски басейн, джакузи, фитнес. Цената не включва празнично новогодишно меню. Цена за куверт – възрастен – 300, 00 лева, за дете от 12 до 17. 99 год. – 200, 00 лева и дете от 4 до 11. 99 год. – 150, 00 лева

Една от най-скромните предложения при осъществената инспекция е в хотел в Сандански. Там за три нощувки за двама ни желаят 774 лв.. Цените включват съответния брой нощувки със закуски на блок-маса, вечеря на блок – маса на 30. 12. 2022 година Празнична Новогодишна вечеря на 31. 12. 2022 година в ресторант Спартак с Празнична стратегия с присъединяване на и ТФ „ Гайтан ”, Йордан Николов и Брас бенд Сандански. Гостите на хотела ще вземат участие в игра с огромни предметни награди в Новогодишната нощ. Безплатно прилагане на закрит басейн с минерална вода, външен термален басейн вид джакузи, сауна, римска баня, фитнес, солна стая.

В страната изобилства от забавни, преференциални и не толкоз преференциални оферти за празниците, само че всеки самичък ще направи своя избор за себе си съгласно своите благоприятни условия.

Бетина Григорова

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР