Най-хубавите български песни ще звучат на 19 юни във Варна,

...
Най-хубавите български песни ще звучат на 19 юни във Варна,
Коментари Харесай

ФОНДАЦИЯТА празнува 10 години, идва във Варна с най-хубавите български песни на 19 юни

Най-хубавите български песни ще звучат на 19 юни във Варна, на 20 юли в Бургас и на 6 август в Пловдив

Специални посетители на сцената са Косьо Цеков от ФСБ, Наско от Б.Т.Р. и Момчил от тандема " Дони и Момчил "
След грандиозния концерт на „ ФОНДАЦИЯТА чества 10 години към света “ в края на април, в зала 1 на НДК ето, че СУПЕР ГРУПАТА се стяга да зарадва и почитателите си в огромните градове на България. Дони, Кирил Маричков, Иван Лечев, Славчо Николов и Венко Поромански ще изпълнят едни от най-обичаните български песни на генерации българи – на 19 ЮНИ в Летен спектакъл – Варна, на 20 ЮЛИ в Летен спектакъл – Бургас и на 6 АВГУСТ в Античния спектакъл в Пловдив.

Специални посетители на супер групата на сцената това лято ще бъдат Косьо Цеков от ФСБ, Наско от Б.Т.Р. и Момчил от тандема " Дони и Момчил ", само че от Фондацията разкриват, че се чака и други български звезди ще се причислят към тях на откритите подиуми в другите градове.

за концертите „ ФОНДАЦИЯТА чества 10 години към света “ на 19 ЮНИ в Летен спектакъл – Варна, на 20 ЮЛИ в Летен спектакъл – Бургас и на 6 АВГУСТ в Античния спектакъл в Пловдив се продават в системата на Ticketportal.bg и на касите на театрите по градове. Могат да бъдат закупени още от книжарници Booktrading, Office1Superstore и бензиностанции OMV в цялата страна. Началото на събитията е от 20:00 ч.

Последният огромен концерт на Фондацията беше в края на април при изцяло разпродадена зала, цялостна с хиляди пеещи и танцуващи, щастливи хора. Без подозрение атмосферата и настроението това лято, под намерено небе ще бъдат на равнище с всички тези страхотни музиканти на сцената!
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР