Най-харесваната синоптичка у нас - Ева Кикерезова, трогна с история

...
Най-харесваната синоптичка у нас - Ева Кикерезова, трогна с история
Коментари Харесай

СНИМКИ Най-харесваната синоптичка Ева Кикерезова трогна всички с благородна история с деца

Най-харесваната синоптичка у нас - Ева Кикерезова, трогна с история във Фейса. Красавицата от дълго време е потвърдила, че има положително сърце. Публикуваме нейн пост в обществените мрежи, който буди възхита:

" Какъв ден само… Тежък, само че с благополучен край, макар че втората фотография е от колата за спешна помощ. И по този начин, тези две хубави деца са Кирчо и Даниела… Срещнах ги в мола, до момента в който фамилно хапвахме небрежно. Влязоха в нашето ресторантче очевидно, с цел да просят, само че бяха бързо прогонени. Сви ми се сърцето.

Още повече, че и щерка ми имаше през днешния ден рожден ден, желаех да ги почерпя. Поискаха си пуканки. Взех им ги, взех им и десерт, само че тъй като се съмнявах, че ще ги занесат на някой различен да ги изяде, изискването беше да ги изядат пред мен. Седнахме тримата на едни диванчета и се разговорихме.

Едно от първите неща, които Кирчо сподели беше, че го боли ръката. В началото го изгледах съмнително, тъй като взех решение, че е следващият трик да желаят още пари, само че въпреки всичко го помолих да ми покаже къде го боли. Вдигна ръкава и останах изумена - ръката му беше съвсем неподвижна, издута и посинена, явно счупена. Не можех да допускам даже, че детето стои към момента до мен и философски си приказваме, тъй като множеството от нас знаем каква е болката при счупена кост.

Разбрах, че са единствено двамата, нямаше родители с тях, не знаеха номера на майка си и взех решение да се обадя на 112. Даниела очевидно се уплаши и реши, че би трябвало да си потеглят, само че батко ѝ очевидно изпитваше към този момент доста мощна болежка и сподели, че е склонен да отидат в болничното заведение, при изискване, че съм с тях.

Имаше и моменти на размисляне и опити за бягство от боязън, само че им дадох обещание, че ще остана с тях до края и няма да разреша на никой да ги даде на Социалните. Това беше техният смут. Само след 20 минути пред мола към този момент ни чакаше кола за спешна помощ. Много благ доктор, който обаче ме предизвести, че ще би трябвало да дам пояснения за случая пред служителите на реда и дали съм подготвена да го направя.

Имах още два часа до началото на празненството за рождения ден на Ети. Тръгнах с тях, мъжът ми Django Bezokov и децата ми се прибраха, с цел да се оправят.

Оказа се, че Кирчо, в събота късно вечерта го е блъснала кола, до момента в който е карал колелото си в Люлин и се е блъснал в стената на мола. Разбил си е главата и си е счупил китката. Отишъл е самичък до Пирогов, само че го е хванало боязън, че ще го дадат на Закрилата (така назоваха “Закрила на детето) и е избягал.

Страх го беше и от “боцкането ", само че разбра, че няма да го боли. Не повече и от болката на счупената му ръка. И по този начин, хванати за ръце, със скъсаните и мръсни облекла, Кирчо въпреки всичко получи своята помощ и от лекарите, и от служителите на реда.

Намерихме телефона и на майка му, дамата пристигна допустимо най-бързо и тя го пое нататък. Вече е с наместена ръка и с гипс. Обаче с откраднато колело. В пети клас е, доста е интелигентен и много учтив, може хубаво да чете и добре да счита, само че е много изостанал, тъй като няма нито таблет, нито смарт телефон, а учи онлайн.

Съответно не е бил в час от няколко седмици. А за Даниела думите не ми стигат да ви опиша какъв брой неповторимо мъдро дете е. Тя е в трети клас и към този момент учи присъствено, само че не се знае до по кое време. Та по този начин, апелирам ви, в случай че някой е видял нещо, обвързвано с случая към мола в Люлин (по негови думи) в събота вечерта, към 22:44, апелирам ви, дано се свърже с полицията.

И също по този начин, в случай че на някой му е останал остарял уред, който не употребява и би желал да го даде на Кирчо, дано ми написа. На Даниела ще дадем този, на който едната ми щерка гледа клипчета понякога. И в случай че имате непокътнати обувки за момче за зимата, към 37-38 номер, както и зимни облекла, още веднъж можете да се свържете с мен, с цел да ги занесем на Кирчо и Даниела.

Благодаря ви от сърце!

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР