Най-горещите слухове в поп фолк средите редят, че Константин и

...
Най-горещите слухове в поп фолк средите редят, че Константин и
Коментари Харесай

Коцето проговори за раздялата с жена си Надя

Най-горещите клюки в поп фолк средите редят, че Константин и красивата му жена Надя са се разделили и даже, че русокоската към този момент не живее в фамилната им къща в Бояна.

Както се е случвало неведнъж през годините обаче, двамата ту са били разделяни, ту събирани от медиите, а в реалност не са имали такива действителни обстановки в живота си.



" Пълни нелепости са тези клюки, даже не знам от кое място потеглят. Заедно сме си с Надето, обичаме си се все по този начин и дружно си гледаме двете деца.

Дори на рождения ми ден на 17 юли Надето изчака да стане 12 часа, с цел да ми изпее " Хепи Бърдей " и през целия ми празник не спря да ме изненадва ", разяснява пред " Галерия " Коцето.



Припомняме, че той отпразнува с щуро и шумно празненство 43-ия си рожден ден в компанията на един куп сътрудници, другари и познати. Разбира се, Надето бе в центъра на събитието дружно с него от самото начало.

Двамата даже имат намерение напълно скоро да сключат църковен брак, също така кроят проекти и за трето дете. А думата " разлъка " даже не попада в мозъците им.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР