Най-горещите млади кралски особи в Европа: (отляво) Леонор от Испания,

...
Най-горещите млади кралски особи в Европа: (отляво) Леонор от Испания,
Коментари Харесай

След „Леонормания“: Кои са следващото поколение млади кралски особи в Европа?

 Най-горещите млади кралски особи в Европа: (Л-Д) Леонор от Испания, принц Георг от Лихтенщайн, лейди Луиз Уиндзор, принцеса Александра от Хановер и принц Николай от Дания Най-горещите млади кралски особи в Европа: (отляво) Леонор от Испания, принц Георг от Лихтенщайн, лейди Луиз Уиндзор, принцеса Александра от Хановер и принц Николай от Дания - Авторско право Euronews От Саския О'Донохю Публикувана на 04/11/2023 - 09:00 Споделете тази публикация  Бутон за затваряне  facebook Фейсбук  facebook  twitter Twitter  twitter  flipboard Flipboard  flipboard  изпрати Изпрати  изпрати  reddit Reddit  reddit  messenger Messenger  messenger  linkedin Linkedin  linkedin  vk VK <им src= " https://static.euronews.com/website/images/vector/social-icons/article-redesign-vk.svg " width= " 48 " height= " 48 " alt= " vk " class= " u-show-for-medium " loading= " lazy " fetchpriority= " low " >

Току-що навършила 18, коронираната принцеса Леонор от Испания печели кралски почитатели в цяла Европа - само че кои са другите бъдещи млади кралски особи, за които би трябвало да знаете?

РЕКЛАМА

Европа остава крепко в хватката на „ Леонормания “, откакто тази седмица испанската престолонаследница навърши 18 години и сподели уравновесено показване, до момента в който приключи военната академия и се закле пред короната.

Въпреки че множеството европейски народи към този момент нямат монархия – остават единствено 12 кралства и княжества – и множеството членове на тези кралски фамилии имат малко действителна власт, те към момента съставляват интерес за доста членове на обществото.

Може би най-известното кралско семейство от всички е това на британците - с новокоронясваните Чарлз и Камила отпред с него - то е в сложна позиция от позиция на PR.

Новите крал и кралица са на 70 години, а престолонаследникът Уилям и брачната половинка му Катрин са над 40, а децата им към момента са прекомерно дребни, с цел да провокират доста неспокойствие. Подобна е картината и за скандинавските кралски особи.

На континента обаче картината е доста друга.

Заедно с Леонор, наподобява има безконечен състав от млади кралски особи със свежи лица, подготвени да вдъхновят почитателите на монархът в цяла Европа - и отвън нея.

Принц Николай от Дания

Този 24-годишен датчанин може да е едвам седми по ред за трона, само че известността му се разраства надалеч по-широко от кралските му корени.

Внук на ръководещата кралица Маргрете II, Николай е може би най-известен с работата си в промишлеността за модели.

Известен със своите ' с остри като бръснач скули, той направи своя дебют на стилния подиум през 2018 година на седмицата на модата в Лондон за английската наследствена марка Burberry.

Оттогава той се трансформира в синоним на френската първокласна къща Dior Homme и по-специално на креативния шеф Колекциите на Ким Джоунс.

Николай е взел участие в редица шоута за лейбъла и също се е появявал в акции.

За човек с толкоз синя кръв, той постоянно е хвален за по-скоро земно държание.

Появявайки се на корицата на Vogue Украйна, той сподели на списанието: „ Като начало, не знам какво е да си някой различен, а не член на кралското семейство. Имах особено, може да се каже привилегировано детство - и в действителност го оценявам. Сега пребивавам елементарен, доста прелестен живот. Единственото нещо е, че постоянно ме разпознават. “

Принцеса Елоиз от Нидерландия

Елоиз, пета по ред за заместничество на холандския престол, е графиня и внучка на някогашната кралица Беатрикс.

Тя също е доста съвременна кралска персона. Известна като „ кралицата на селфитата “, тя може да се похвали с 425 000 почитатели единствено в Instagram – и наподобява, че употребява платформата си вечно.

По-рано тази година тя показа известие до своите почитатели в Instagram, с цел да помогне за поощряване на устойчивостта в мода.

Като същинско потомство Z-er, тя се е утвърдила и като инфлуенсър в Instagram за мода и хубост, продавайки ретро облекла.

Вижте тази обява в Instagram
Източник: euronews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР