Най-горещата кметица в България — Таня Иванова, има връзка с

...
Най-горещата кметица в България — Таня Иванова, има връзка с
Коментари Харесай

Най-яката бг кметица залюби моторист

Най-горещата кметица в България — Таня Иванова, има връзка с моторист. За новото си гадже се похвалила самата тя, твърди Хот Арена.

Любовната история сред управницата на столичното село Владая и мотоциклетиста Асен Лилов почнала през лятото на 2017. Първите месеци брюнетката дискретно криеше връзките им, само че най-после го сподели пред света.

Само преди година обществените мрежи избухнаха с провокативни фотоси на кметицата, до момента в който се забавлява. Тогава хубавата Таня бе избрана за най-горещата кметица.

В момента двамата с Асен не стопират да демонстрират любовта си един към различен, а водачът постоянно я изненадва с благи жестове и разходки из чужбина.

Таня даже съпровожда Лилов на европейския шампионат по мотоциклетизъм в Серес — Гърция, където не пропуща да се щракне с мотора му. Двамата не стопират да показват възприятията си и да споделят персонални моменти в мрежата.

След абсурда, който претърпя предходната година поради провокативни фотоси в мрежата, Таня Иванова се покри. Напоследък обаче не пропуща случай да показа кадър с обичания си, изключително от присъединяване на Преслава.

Не е загадка, че двете са близки приятелки и откакто завърши с кметските каузи, Таня не пропуща да се отбие на присъединяване на приятелката си. „ Това каква музика одобрявам и по какъв начин се развличам отвън работата си, няма никакво отношение към кметските ми отговорности. ”, бе безапелационна през цялото време младата жена, след рецензиите за нощните си подвизи в мрежата.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР