Най-горещата българска тенисистка Юлия Стаматова си търси гадже! 24-годишната красавица

...
Най-горещата българска тенисистка Юлия Стаматова си търси гадже! 24-годишната красавица
Коментари Харесай

Най-горещата БГ тенисистка си търси футболист

Най-горещата българска тенисистка Юлия Стаматова си търси гадже! 24-годишната хубавица е самотна и няма кой да я гушка в леглото вечер, научи HotArena .

Чаровната пловдивчанка е необвързана от няколко месеца, откакто скъса със звездата на „ Лудогорец ” Абел Анисе. Юлия обаче не крие, че си пада по футболисти и желае и новото й гадже да е състезател.

Стаматова е най-следвана родни спортни звезди в обществените мрежи. Тя непрекъснато получава оферти и е ухажвана в мрежата и отвън нея.
Но до момента към момента не се е намерил мъж, който да завоюва сърцето й.

Юлия и Анисе се кълняха в обич, само че връзката им изненадващо се разпадна в края на предходната година. Двамата изкараха дружно малко повече от година, а съгласно слуховете, главната спънка се оказало дистанцията.

Абел тренира и живее в в Разград, до момента в който Юлия обикаля света, а домът й е в Пловдив.

Освен това мадагаскарския футболист се слави като същински мачо мен и постоянно изневерявал на половинката си. Именно това бе и повода тя да го зареже.

„ Гледала съм онлайн негови мачове, несъмнено, както и той–мои. И преди съм обичала да виждам хубави футболни мачове, само че в този момент съм почитател на „ Лудогорец ” и на Абел, споделя Юлия.

По време на късата си почивка сред мачовете обаче, хубавицата за последно бе видяна без нов мъж, а в компанията на приятелки. Всички се повеселиха по женски в ресторант в центъра на София.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР