Най-голямото събитие за развиващи се технологии в Европа представя най-новите

...
Най-голямото събитие за развиващи се технологии в Европа представя най-новите
Коментари Харесай

TMRW Conference обяви датите и мястото на второто си издание в Белград

Най-голямото събитие за разрастващи се технологии в Европа показва най-новите трендове в региона на изкуствения разсъдък, блокчейн, метавселената и игрите

След триумфалния си дебют в сръбската столица през 2022 година и вдъхновяващия дебют в Дубай по-рано тази година, конференцията TMRW ще се завърне в Белград от 12 до 14 май 2023 година в белградската Щарк Арена .

Второто сръбско издание на най-голямото събитие за разрастващи се технологии в Европа ще показа най-актуалните трендове в региона на изкуствения разсъдък, блокчейн, метавселената и игрите. Изключителният състав от лектори ще събере най-изтъкнатите международни и районни софтуерни специалисти , които ще изнесат лекции и основни бележки, ще вземат участие в панелни полемики и полемики. Те ще показват своите прозрения на две впечатляващо проектирани подиуми и зона за полемика , заобиколени от впечатляваща продукция на събитието.

В допълнение към деликатно подбраната дневна стратегия, неповторимото прекарване на TMRW ще донесе събития за основаване на мрежи, инвеститорски салон, ВИП вечери и празненство със международна диджей суперзвезда , а събитието ще бъде излъчено и онлайн.

, съобщи Младен Мердович, създател и основен изпълнителен шеф на конференцията TMRW.

Дебютното издание на TMRW Белград през 2022 година посрещна 21,000 гости от целия свят, а TMRW Дубай беше хазаин на 12,000 гости и онлайн фенове. И на двете издания бяха показани най-големите международни софтуерни майстори, като Крейг Селърс, Др. МИХАИЛ ГЕБЕРТ, КРИСТОФЪР ГЛЕЙХ, ДР. КРИСТИНА ЯН ЗАНГ, КРИСТОФЪР КЕТ, ДУШАН ЗИКА, ДР. МАРВАН АЛ ЗАРУНИ, СТЕФАНИ БРЕТОННИЕР, ДАВИНЦИ ДЖЕРЕМИ, АНДИ ЛИАН, ДЖЕНИ ЧЖЕНГ, БРУНО ВЕР, ТАНДЖА БИВИЧ ПЛАНКАР, ВИТОМИР ЙЕРЕМОВИЧ и доста други.

Все още са налични постоянни пропуски за ранно записване на цена 99 евро, VIP пропуски на цена 399 евро, а онлайн пропуските костват 49 евро. Цените ще се усилят на 12 март. Всички билети могат да бъдат закупени онлайн от уеб страницата на TMRW tmrwconf.net .

Още информация можете да намерите на следните линкове:

TMRW Website

TMRW Instagram

TMRW Telegram

TMRW Twitter

TMRW YouTube

TMRW TikTok

TMRW Linkedin

TMRW Фейсбук

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР