Най-голямото притеснение на ВМРО е, че така наречените протестиращи партии

...
Най-голямото притеснение на ВМРО е, че така наречените протестиращи партии
Коментари Харесай

ВМРО за протеста: Определящо е да защитим националния интерес

Най-голямото терзание на Вътрешна македонска революционна организация е, че по този начин наречените " протестиращи партии " в българския парламент желаят да трансформират изборното законодателство и да разрешат безчет секции да се разкриват на територията на Република Турция. Това съобщи в " Още от деня " Юлиан Ангелов от Вътрешна македонска революционна организация. За това беше и нашият митинг през днешния ден при излизането от президентството на представителите на " ИТН ", изясни той.

" Ние като български патриоти още в 43-ото Народно заседание го спряхме със закон, с цел да не може Турция и турските служби, както и Ердоган, да въздействат на вътрешните работи на България ", акцентира Ангелов.

Той беше безапелационен, че " Турция не е демократична страна и българските жители, живеещи там не отиват да гласоподават по съвест, а под строй, проведено пускат гласовете си в интерес на избрана партия ".

" За нас определящо е да защитим националния интерес, а новите партии не вършат нищо демократично. Те влязоха в Народното събрание, с цел да си усилят заплатите и не извършват обещанията си ", сподели още Юлиан Ангелов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР