Най-голямото предизвикателство през следващите няколко години е управлението на работна

...
Най-голямото предизвикателство през следващите няколко години е управлението на работна
Коментари Харесай

Талантите, технологиите, партньорите - факторите за успех след пандемията

Най-голямото предизвикателство през идващите няколко години е ръководството на работна мощ във всички области. Зад това мнение застават голям брой изпълнителни шефове на компании от целия свят, взели участие в ново световно изследване на IBM Institute for Business Value (IBV).

Проучването демонстрира, че най-хубавите изпълнителни шефове, чиито компании регистрират растеж на приходите от 20%, считат, че за реализиране на триумф след пандемията от COVID-19 са най-важни гениите, технологиите и сътрудниците.

Проучването „ Открийте най-важното за вашата компания “ (Find your essential) обгръща 3000 изпълнителни шефове в 26 промишлености и близо 50 страни. То е извършено е в съдействие с Oxford Economics и се употребява с повече от 20-годишния опит на IBM в годишните изследвания измежду основни изпълнителни шефове.

„ Пандемията от COVID-19 провокира доста водачи да преоткрият и ускорят своите тактики за цифровизация. “, сподели Георги Ганев, търговски шеф на IBM България. „ Проучването демонстрира, че изпълнителните шефове от ЦИЕ и други елементи на света значително мислят сходно, когато става въпрос за назоваването на четирите напредничави технологии – Интернет на нещата, хибридни облачни технологии, изкуствен интелект и автоматизация, които ще създадат бизнеса им по-интелигентен, по-бърз и по-устойчив на фона на измененията, които пандемията внесе във всички браншове. "

Избор на гъвкави и мащабируеми технологии в основата на бизнеса

Според изследването, интервюираните в международен мащаб основни изпълнителни шефове считат, че облачните технологии, интернет на нещата, и роботизираната автоматизация на процесите (RPA) са най-хубавите технологии, които ще донесат изгоди за техния бизнес през идващите няколко години.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР