Най-голямото предимство за потребителите е комбинирането на услугата с ТВ

...
Най-голямото предимство за потребителите е комбинирането на услугата с ТВ
Коментари Харесай

Vivacom разширява покритието на 5G високоскоростен интернет за дома в 7 града

Най-голямото преимущество за потребителите е комбинирането на услугата с ТВ платформата EON с напълно актуализирана видеотека

Светлин Желев 11:15 | 22.02.2024 3 Сподели

Най-четени

IT НовиниДаниел Десподов - 10:50 | 21.02.2024

Тази хранителна добавка отстранява признаците на старостта – възрастните хора стават по-умни и по-силни

ПрепоръчаноЕмил Василев - 18:00 | 20.02.2024

Представиха първата в света SIM карта, която постоянно ще бъде обвързвана към мрежата

ТелефониДаниел Десподов - 11:23 | 19.02.2024

Срокът е до 1-ви март – уеб страниците от съветската зона на интернет (Рунет) отстраняват всички данни за VPN

Светлин Желевhttps://www.kaldata.com/Главен редактор

Vivacom уголемява доста покритието на високоскоростния безжичен домакински интернет. 5G Home Internet е в нови седем града в страната. Габрово, Кюстендил, Петрич, Сандански, Велинград, Димитровград и Ботевград са обитаемоте места с разширено покритие на услугата. Тя може да бъде декларирана дружно с интерактивната ТВ платформа EON.

Така потребителите в тези градове ще имат достъп до неповторимо телевизионно преживяване. Ще могат да гледат над 210 ТВ канала и най-голямата видеотека в България. Тя включва каталозите HBO On Demand, Arena Play и Pickbox NOW. Има и опция за връщане на ТВ наличие до 7 дни обратно. Комбинираните пакети с 5G домакински интернет и EON могат да бъдат декларирани с атрактивна отстъпка. Цената е от 1 лева./месец за първите до 3 месеца.

Инсталирането на услугата 5G Home Internet на Vivacom в разширения обсег може да изиска техническа апаратура, като вътрешният Wi-Fi 6 5G рутер ще се свързва с плътно външно устройство. Тя се прави от техническите екипи на телекома бързо, елементарно и чисто, за още по-голямо облекчение на потребителите.

Едно от главните преимущества на 5G Home Internet от Vivacom е комбинирането на услугата с интерактивната ТВ платформа EON. Клиентите на телекома към този момент могат да гледат висококачествено ТВ наличие и над 30 000 филми, сериали и документални продукции в EON Видеотека даже тук-там без оптична съгласуваност. Новата EON Видеотека е с съвременен и подсъзнателен интерфейс, модернизиран изкуствен интелект и нови функционалности за още по-несравнимо потребителско преживяване. EON TV се предлага в три пакета – EON LIGHT, EON FULL и EON PREMIUM. С всеки пакет клиентите получават и безвъзмезден EON Smart Box, който трансформира всеки тв приемник в смарт, както и достъп до мобилното приложение EON, с цел да гледат обичаните си филми на всички места, когато и да е и на всяко устройство. В взаимозависимост от определения проект потребителите имат достъп до над 210 канала, измежду които и извънредни 4К канали, видеотека с предложено наличие по отношение на ползите на всеки консуматор със личен профил, състезателен режим и опция за основаване на детски профил.

Иновативната услуга 5G Home Internet е идеалното решение за всяко домакинство или бизнес, което разчита на сигурна интернет съгласуваност. С 5G Home Internet от Vivacom клиентите на телекома имат достъп до редица функционалности като свързване на повече от едно устройство по едно и също време, бързо изтегляне на файлове, постоянна интернет връзка, безграничен трафик на данни със скорост от 100 Mbps и опцията да употребяват всички функционалности на платформата EON.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР