Най-голямото ни предимство е силната ни здравна инфраструктура и това,

...
Най-голямото ни предимство е силната ни здравна инфраструктура и това,
Коментари Харесай

Ердоган повтори призива си към турците да стоят по домовете си и да спазват социална дистанция

Най-голямото ни преимущество е мощната ни здравна инфраструктура и това, че започнахме рано борбата с заболяването, съобщи турският президент Реджеп Ердоган в обръщение посредством видеоконферентна връзка към окръжните ръководители на ръководещата Партия на справедливостта и развиването /ПСР/, отдадено на въпроса за битката с ковид, съобщи Анадолската организация, представена от Българска телеграфна агенция.

Той съобщи, че структурите на ПСР и симпатизантите на партията би трябвало да дават образец за спазването на ограниченията за битка с ковид.

Ердоган повтори апела си към нацията хората да стоят по домовете си и да съблюдават обществена отдалеченост в границите на ограниченията против ковид. Ако жителите съблюдават доброволна карантина, няма да има потребност от спомагателни ограничения, уточни Ердоган, представен турския ефирен канал НТВ.

Нашата цел е да осигурим превъзмогване на този сложен интервал в най-кратък период и с минимум загуби.

Той напомни, че бяха въведени ограничавания на междуградския транспрорт, и добави, че в случай че се наложи, може да се приложат сходни ограничения и за вътрешноградския превоз. Решени сме да продължим производството и износа, акцентира Ердоган.

Той прикани всички структури на партията да се включат в оповестената от страната акция под наслов " Сами сме си задоволителни, Турция ", подхваната в помощ на най-засегнатите от ограниченията против ковид и хората с ниски приходи. Ердоган уточни, че парите, събрани посредством акцията, ще се разпределят и дават на нуждаещите се с посредничеството на фондовете за обществено подкрепяне и взаимност. Кампанията беше стартирана персонално от Ердоган, който подари седем свои заплати.

Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финсова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила| Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР