Най-голямото недоразумение за формата "ВИП Брадър" от доста гоидни насам

...
Най-голямото недоразумение за формата "ВИП Брадър" от доста гоидни насам
Коментари Харесай

Ричард от ВИП Брадър купил титлата си за 3 бона

Най-голямото неразбирателство за формата "ВИП Брадър " от много гоидни насам е появяването на фитнес инструктора Ричард Величков. Зрители всеобщо недоумяват за какво продуцентите на шоуто са поканили човек, който безусловно няма общо със смисъла на съкращението VIP - Very important person.

Запознати описват още по-скандалнанта истина за известността на Величков. Въпреки, че е висок под 175 см, той се окичва с лентата на един от многото второстепенни състезания за мъжка хубост - "Мистър София " против възнаграждение. Цената на славата му е тъкмо 3000 лева

"Ричард въобще не препокрива критериите за състезанията за хубост, където се търси освен лице и лъчение, само че и ограничения като височината, с цел да си манекен или модел би трябвало да е над 180 см. Само в България тези неща явно нямат значение и против някой лев, уредниците на сходни прояви са подготвени от джуджето да създадат аполон ", разясняват всемирски хроникьори.

Мистър София си подвигна цената

От визитката на Величков явно самочувствие не му липсва. Той счита за себе си, че е млад, с добра визия и много покрай задачата, която желае да реализира. "Всички най-красиви дами ги упражнявам аз. Аз съм доста упорит човек. Някои се борят за обич, други за семейство, за мен най-важното е да съм съумял. Целта ми е до една година да съм най-известния треньор в България. " Определя себе си като мечтан мъж, обича да флиртува, само че сега си няма другарка, тъй като не е намерил подобаващото момиче.

Запознати настояват, че присъединяване му във "ВИП Брадър " е безусловно без финансови условия. Той самичък напирал да влезе в Къщата на известните и по тази причина още по-лесно минал кастинга. "Това е заболяването на провинциалистта. Иска да е звезда непременно ", осмиват чаровния миньон.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР