Най-голямото модно събитие на Балканите ТексТейлър Експо“ 2022 ще се

...
Най-голямото модно събитие на Балканите ТексТейлър Експо“ 2022 ще се
Коментари Харесай

Топ дизайнерът Иван Донев с творческа работилница в Панаира

Най-голямото фешън събитие на Балканите „ ТексТейлър Експо “ 2022 ще се организира от 27 до 29 октомври в Палата № 6 на Международен панаир Пловдив.

Специален акцент в тридневното ревю е дизайнерската работилница CreativeLab на интернационално известния и биографично обвързван с Пловдив дизайнер Иван Донев. Модели на надарения създател носят международни звезди на влиятелни събития, като Фестивала на киното във Венеция, Нощта на звездите в Холивуд, Галавечерята на премиите „ Оскар “, благотворителната вечер на сър Елтън Джон в Лос Анджелис, премиите BAFTA, филмовия фестивал NAPA Valley Film Independent Spirit Awards Hollywood.

След завършването на междинното си обучение в Пловдив Иван Донев живее и работи в Рим, където през 2011 година се дипломира в Международната академия за висша мода „ Коефия “. Скоро по-късно медиите на Ботуша го афишират за „ осиновеното дете на Висшата мода “. Той е притежател на 20 интернационалните награди, измежду които Оскар RCC за мода, категория „ Най-добър международен дизайнер “ - Чикаго, Съединени американски щати, и  CertiLuxe Award 2013 за нововъведения, уникалност и качество в стилния дизайн от Седмицата на дизайна в Милано, Италия.

През 2018 година списание Free Time номинира Иван Донев за една от стоте най-влиятелни персони на Рим и му връчва премията People of the Year Award. В актуалната 2022 година е отличен с почетната премия на Община Дженцано - Рим, а за приноса му в развиването и съхранението на Висшата мода за повторно става притежател на Golden Lady 2022 в Дубай.

Творческата работилница на Иван Донев в границите на „ ТексТейлър Експо “ 2022 е предопределена както за младите дизайнери, по този начин и за одобрените в бизнеса имена. Участието в уъркшопа става посредством онлайн регистрация на: https://www.textailorexpo.com/sybit…/registracia-rabotilnica.

Още за събитията в Пловдив и района може да откриете в най-хубавия културен гид - .
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР