Най-голямото младежко събитие в България „Aniventure Comic Con 2019” се

...
Най-голямото младежко събитие в България „Aniventure Comic Con 2019” се
Коментари Харесай

Fibank раздаде атрактивни награди по време на „Aniventure Comic Con 2019”

Най-голямото младежко събитие в България „ Aniventure Comic Con 2019” се организира на 14 и 15 септември в Inter Expo Center в София.

„ Aniventure” е годишен двудневен фестивал за обичайната и съвременна японска просвета. Събира на едно място фенове на японската анимация - аниме, манга комикси, конзолни и компютърни игри, бойни изкуства и дава поле за изява на млади гении в региона на изобразителното изкуство, направата на костюми и аксесоари, театралната сцена, видеомонтаж и резултати. Събитието се организира у нас за 14-а поредна година.

Посетителите, измежду които деца и възрастни, се срещнаха с артисти от хитови продукции. Сам Джоунс от „ Флаш Гордън”, Наталия Тена, позната от функциите си в „ Хари Потър” и „ Игра на тронове” и Девон Мъри, също взел участие в „ Хари Потър”, провокираха същински възторг. За първи път в България участваха и именити комикс художници, част от които стоят зад вселените на DC и Marvel Comics.

Четирима късметлии завоюваха извънреден достъп до събитието посредством играта на Fibank в Instagram, oт която получиха Ултра пакети за достъп. Банката имаше специфичен щанд на събитието, чийто дизайн пресъздаде връзката сред приказния свят на фантазиите и новите цифрови решения. Беше подложен престол, където искащите можеха да си създадат фотография за спомен, както и да се срещнат с преимуществата на безконтактните карти, предлагани от институцията.



Активностите на Първа капиталова банка бяха под наслов „ Влез в бъдещето” и показаха пред аудиторията новаторските способи на безконтактни разплащания посредством цифровизирани карти в смарт телефон и часовник Garmin, както и изтегляне, и внасяне на суми посредством цифрови гаджети на безконтактни АТМ устройства.

Посланици на самодейностите бяха двама рискови спортисти – първенецът в разнообразни дисциплини от планинското колоездене Милан Димов и международният рекордьор по акробатичен парапланеризъм Веселин Овчаров.

С интерактивна игра вид QUIZ и въпроси, свързани с историята на Fibank, огромна част от посетителите на събитието си осигуриха атрактивни отстъпки при покупка за часовник Garmin.



Всяка трансакция с карти Mastercard от Fibank, направена в границите на „ Aniventure Comic Con 2019”, пък обезпечи присъединяване в томболата на Fibank със страхотни награди – 2 броя часовници Garmin, 2 броя смарт телефони и 20 броя ваучери на стойност 50 лв. за магазини Maxsport.



(платено съобщение)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР