Най-голямото желание на спрягания за бъдещ премиер на страната Кирил

...
Най-голямото желание на спрягания за бъдещ премиер на страната Кирил
Коментари Харесай

Киро Канадеца искал да стане китарист или алпинист


Най-голямото предпочитание на спрягания за предстоящ министър председател на страната Кирил Петков е било да стане барабанист в паметна група като " Бийтълс " или планинар.

Това стана ясно на премиерата на кино лентата за умрелия Боян Радев - " Отново съм тук ", чиято премиера бе преди ден в София. На нея Кирил Петков участва дружно със фамилията си. Политикът бе тайно на прожекцията, само че не отхвърли да се снима и поговори с почитатели и другари.

" Винаги съм бил по планините от първи клас, морето също обичах, а родителите ми не бяха изключително контролиращи. Но постоянно съм мечтал да съм барабанист ", с усмивка показа Петков и добави, че обичаната му група за цялостен живот си остава " Бийтълс ".

 

 Цялото семейство на Коледа

Цялото семейство на Коледа

Майката на политика е преподавател по български, а татко му по биология и двамата са му дали доста като " нравствен " старт. Любимата книга на Петков е " Майстора и Маргарита ", както и тези на Майн Рид. Харесвал и една от творбите на Захари Карабашлиев - " 18% сиво ".

 

 Линда с майка си Маргарет

Линда с майка си Маргарет

На прожекцията почитателите на бъдещия министър председател схванаха, че в действителност бащата на Кирил Петков е бил преподавател на Боян Петров, когато покорителят на върхове и разпален бранител на зелените дела е едвам в 4-ти клас. По-късно стават и другари. Именно поради това бащата на Петков, без да се колебае, потегля към Хималаите, с цел да се опита да откри и избави алпиниста. Изтеглят 30 000 $ от сметката си и 6 часа след взетото решение потеглят за Непал. В устрема си да създадат невъзможното подвигат избавителния хеликоптер доста над височината, за която има позволение да лети, даже виждат смъртоносния връх отвисоко, само че напъните им са напразни. Според Кирил Петков обаче нито изхарчените пари, нито напъните са били напразно, откакто е имало вяра. " Никога не се отхвърлям, та даже нещата да не свършат с " хепиенд ", споделя Петков.

 

 Майката и таткото на Линда на странствуване

Майката и таткото на Линда на странствуване

Една от последните му сполучливи дела е понижаване на консервантите в питателните артикули, които се продават на пазара. Затова и стартира да предлага у нас подготвени салати без химически добавки, има и компания за произвеждане на пробиотик от кокиче, за което първи " България Днес " писа.

Най-голямата обич на Кирил Петков обаче с изключение на работата му е брачната половинка му Линда и трите му дъщери. Родената в Канада кулинарка изгря на дребния екран през предишния сезон на предаването " Мастършеф ". Половинката на новия министър съумя да шашне журито с безглутенова здравословна версия на торта " Гараш ". Заради невероятния усет на сладкиша тя получи златна престилка, с което се класира непосредствено на финала. Въпреки положителната поръчка, която даде, Линда отпадна в директните елиминации. Сладкарката и новият министър на стопанската система са дружно от 21 години. Както е известно, Линда има сладкарница в центъра на София.

 

 С децата за ягоди

С децата за ягоди

" Не мога да схвана дамите, които нищо не вършат по през целия ден, аз съм гледала децата си и в никакъв случай не съм оставала без работа. Как се грижа за хубостта си, по никакъв начин. Не бих си направила и една пластична интервенция ", безапелационна е красивата брачна половинка на Кирил Петков.

Понеже фамилията има здравословни проблеми, нейната обичана торта е без глутен и захар. Тя е във вид на чийзкейк и носи името на междинната им щерка Ема, защото тя страда от диабет. И трите деца, както и майка им, имат нетърпимост към глутен и точно по тази причина канадката се насочва към тази ниша. Първородната им щерка Ванеса учи за инженер-химик в Ню Йорк. Преди това приключва СМГ в София. Средната им щерка е Ема, която също учи в СМГ, а най-малката е Ана. Момичетата също се радват на живота си в България и са удовлетворени, че са тук.

През 2018 година Кирил Петков стана " Достоен българин " - един от героите на " 24 часа " - за открития Център за приложни проучвания и нововъведения към Софийския университет, където подари 500 000 лв. персонални средства.

Линда работи с майка си в сладкарницата

Заедно с родителката си Маргарет работи в сладкарницата си Линда. Майка й и бащата Брад Макензи от дълго време са пенсионери. Тъщата на Петков е диетолог по специалност, а по-късно е работила като експерт в пивоварна в Канада. Тъстът на Петков не е идвал към момента в България. Той обичал да пътешества, само че най-много да се занимава с публични действия. Брад бил деятелен участник във всички локални празненства и тържества в канадския град Кортни. Тъстът и тъщата на Кирил са и огромни пътешественици. Обиколили са целия свят, другояче живеят във Ванкувър.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР