Най-голямото досега 3D мапинг шоу в България ще бъде излъчено

...
Най-голямото досега 3D мапинг шоу в България ще бъде излъчено
Коментари Харесай

3D мапинг шоу за Деня на Европа тази вечер в София

Най-голямото до момента 3D мапинг шоу в България ще бъде излъчено през днешния ден в София във връзка Деня на Европа, 9-ти май. 

Спектакълът ще разкаже за европейското културно завещание. Озаглавен е „ Днешният ден “, оповестяват от Информационното бюро на Екологичен потенциал в България. Той ще бъде прожектиран от 21.30 часа върху фасадата на Министерския съвет в София. 

Организатори са Бюрото на Европейския парламент и Представителството на Европейската комисия в България, а публични сътрудници – Министерството за Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз и Столичната община.

За втора поредна година жителите и гостите на столицата ще могат да се насладят на светлинно 3D мапинг шоу. През 2018 г. спектакълът се мести на ново, по-внушително място – постройката на Министерския съвет в София. С прожекцията под наслов „ Днешният ден “, която е отдадена на Европейската година на културното завещание, също по този начин ще отбележим първото Българско председателство на Съвета на Европейския съюз.

Достъпът е свободен.

Специалното събитие е създадено взаимно с българското студио mp-studio.eu, притежател на голям брой европейски награди за осветление на знакови здания в Европа и по света. За да могат всички искащи да станат част от празника, филмът ще бъде излъчен 4 пъти.

Шоуто ще може да бъде гледано онлайн от 21.30 ч. на 9 май и на интернет страницата на Европейския парламент в България, както и във Фейсбук посредством Фейсбук Live.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР