Най-голямото дете на Стефан Шарлопов е Ева. Тя е плод

...
Най-голямото дете на Стефан Шарлопов е Ева. Тя е плод
Коментари Харесай

Стефан Шарлопов Вече Се Върти В Гроба! В Битката За Имането Скочи И Бившата Жена! Дъщеря Му И Младата Съпруга Вече Са

Най-голямото дете на Стефан Шарлопов е Ева. Тя е плод на любовта от първата му брачна половинка Катя.

Младата дама е на 30 години и на нея приживе хотелиерът повери ръководството на империята „ Шарлопов груп “. Основната борба ще е сред нея и вдовицата на татко й Бояна, която е негова законна брачна половинка.

Тъй като Стефан Шарлопов не е оставил наследство, в тази ситуация се ползват точките от настоящия закон за наследството. По закон Бояна би трябвало да наследи 50% от благосъстоянието на починалия си брачен партньор.

Останалите 50% следва да се поделят на 6 елементи – една част за вдовицата на Шарлопов и по една част за всяко от децата му.

Приживе предприемачът от Бургас нееднократно е споделял, че фамилията му е огромно и сплотено. Но още тогава сред Бояна и Ева е тлеело напрежение.

И двете се престрували на приятелки поради Стефан Шарлопов и с нищо не посочили пред него, че не таят изключително топли усеща една към друга.

На процедура в този момент Ева ще би трябвало да отстъпи управлението на голямата империя „ Шарлопов груп “ на своята мащеха, защото тя има повече от 50% от компанията и всички активи на починалия й татко.

Майката на Ева – Катя също може да има искания към наследството. Но надали ще бъдат почетени. При развода си с нея Стефан Шарлопов я обезщетил с 250 000 евро, няколко парцела, коли и малък бизнес, само че Катя проиграла всичко, написа Хот сцена.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР