Най-голямото чудо в живота ми е любовта. Ако я няма,

...
Най-голямото чудо в живота ми е любовта. Ако я няма,
Коментари Харесай

Легендата Васил Найденов на 72: Най-голямото чудо в живота ми е любовта

" Най-голямото знамение в живота ми е любовта. Ако я няма, е още по-страшно. Дори, когато човек страда в любовта, отново е нещо ". Това показа именитият ни реализатор Васил Найденов в искрено изявление в рубриката на Десислава Банова-Плевнелиева " Тук и в този момент " в ефира на " Събуди се ".

Навръх 72-рия си рожден ден великият ни реализатор се върна и в детството си. Каза, че е дал прошка на татко си за това, че не го е отгледал.

" Аз не го познавам. Веднъж той пристигна в гримьорната ми и просто ми се показа. Изтръпнах… Знам, че просто двамата с майка ми не са се разбирали и по тази причина са се разделили ", сподели артистът.

В професионално отношение той счита, че човек си тежи на мястото с това, което прави. " В музиката не е задоволително единствено да можеш да пееш или свириш. Трябва да можеш да поемаш и задължения, да разбираш и от аранжимент, да имаш усет. Затова аз съм малко сложен – греша се в доста неща ", прям е Найденов.

На въпрос защо съжалява в живота си, именитият артист отговори: " Може би не си е заслужавало да бъда толкоз прочувствен. Понякога по-емоционалните хора хвърляме непотребна сила в неща, в които няма смисъл ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР