Най-голямият платежен оператор в страната достигна 100 000 клиенти, които

...
Най-голямият платежен оператор в страната достигна 100 000 клиенти, които
Коментари Харесай

Платежната EasyPay карта вече е в ръцете на 100 000 българи

Най-голямият платежен оператор в страната доближи 100 000 клиенти, които употребяват . Тя е сходна на дебитната, само че без такса за издаване и поддръжка, което я прави извънредно преференциална на фона на непрестанно възходящите такси на обичайните финансови институции.

EasyPay стартира издаването на своята карта в средата на 2020 година като опция за хората, които желаят да получават приходите си, без да губят от тях. Естествен е най-високият % издадени карти в София - 13%, само че останалото количество е разпределено съвсем отмерено във всички обитаеми места, в които EasyPay има каси.

" Причините за това са няколко: положителното покритие, което имаме в цялата страна, даже в най-малките обитаеми места; удълженото работно време на доста от касите; и фактът, че картата се взима незабавно на касата. ", изяснява Георги Маринов, съосновател и изпълнителен шеф на EasyPay.

Картата е желана за приемане на разнообразни приходи - най-вече са хората, които получават заплатите си, следвани от тези, които получават парични преводи от България и чужбина. На трето място са пенсионерите, за които компанията има улеснена процедура за прекачване на пенсията без посещаване на Национален осигурителен институт.

Като плюсове, потребителите регистрират следенето на придвижванията по картата във Viber, където с нея могат да заплащат и битовите си сметки без такси, както и да печелят парични и предметни награди в Колелото на облагите при всяко заплащане или изтегляне.

По мотив на 100 000 издадени карти, EasyPay провежда .

 Снимка: EasyPay

Материалът е възложен от EasyPay.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР