Най-голямата звезда на UFC Конър Макгрегър е все по-близо до

...
Най-голямата звезда на UFC Конър Макгрегър е все по-близо до
Коментари Харесай

Коментатор в UFC се усъмни в мускулната маса на Конър Макгрегър

Най-голямата звезда на UFC Конър Макгрегър е все по-близо до завръщане в осмоъгълника. Бившият международен първенец на UFC в две категории продължава проекта си за възобновяване след тежката травма, която получи в третия мач с Дъстин Порие през лятото. Докато почитателите на спорта нямат самообладание да го видят назад в клетката, някои се усъмниха в методите му за възобновяване.

Небезизвестният Джо Роугън, който разяснява мачовете на UFC, разгласява забавни фотоси от подготвителния развой на ирландския войник. На тях се вижда сериозното повишаване на мускулна маса от страна на Конър, който самичък се разказва като „ същински гранит от 86 кг “.

„ Това е той в този момент, супер стегнат. USADA (допинг организацията на САЩ) би трябвало да го посети. Това е в действителност странна картинка. Определено е доста напомпан. Изглежда, че е по средата на серия във фитнеса. Това малко може да заблуди, само че при всички положения е станал голям “, разяснява Роугън.

Конър се би за последно през лятото, когато счупи левия си гален в третия мач с Порие. Очаква се да се завърне в осмоъгълника напролет на 2022 година, като концепцията е това да се случи в полусредна категория. Ако сега е 86 кг, то Макгрегър ще би трябвало да смъкна към 10 кг, аз да влезе в дивизията.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР