Най-голямата звезда на Барселона Лионел Меси е удовлетворен от успехите

...
Най-голямата звезда на Барселона Лионел Меси е удовлетворен от успехите
Коментари Харесай

Не Златната топка е целта на Лео Меси

Най-голямата звезда на Барселона Лионел Меси е задоволен от триумфите на отбора от началото на сезона и чака с неспокойствие решаващите борби напролет. Снощи той оказа помощ с гол за елиминирането на Еспаньол в шампионата за Купата на краля, а през днешния ден взе присъединяване в рекламно събитие. Ето какво разяснява той:

За представянето на отбора
За наслада нещата се развиват добре. Снощи имахме тежък тест, само че успяхме да обърнем Еспаньол и сме щастливи от развиването на сезона до момента. Разбира се, остава още доста.

Зимния пазар
В нашия случай искахме да вземем Филипе Коутиньо и Йери Мина още през лятото. Напусна ни Хавиер Масчерано, само че пристигна различен централен бранител и това е хубаво.

Barcelona have now scored 4,000 goals at Camp Nou since it opened 60 years ago

Lionel Messi has scored 7.7% of that total himself...

Including number 4,000 ‍ pic.twitter.com/1ZqZnYF8Ba
— Football on BT Sport (@btsportfootball) January 25, 2018
Стилът на Барса
Още при идването си новият треньор беше явен какво желае от нас и ние се нагодихме към концепциите му. Като цяло не беше нещо доста по-различно от метода, по който играехме и преди. Станахме обаче по-стабилни в отбрана и имаме футболисти от висока класа, които могат да вземат решение дуелите.

“Златната топка”
Вече споделих, че не самостоятелните призове са ми цел, а всички титли. Надявам се да приключим акцията по най-хубавия метод. На прав път сме.

Ротациите
Аз съм спокоен. Треньорът е този, които взима решенията. Говорим, обсъждаме нещата и аз нямам проблем с ротациите в състава. Те не са проблем и за останалите играчи.

Short recap of Leo Messi's interview at an Adidas sponsorship event in Barcelona on Friday afternoon

Messi: " I have no problem rotating. The coach decides. I speak to him often and I have no problem in rotating, like my other teammates. " pic.twitter.com/jPKySWqU1n
— ® (@UltraAutistic) January 26, 2018
Какво си пожелаваш?
Същото като всеки сезон - да спечелим всичко допустимо
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР