Най-голямата заплаха е да продължи унижаването на руската армия и

...
Най-голямата заплаха е да продължи унижаването на руската армия и
Коментари Харесай

Оръжейният експерт Калин Димитров: Когато в Русия се изкашлят, тук вадим пет пакета сухи кърпички и пет пакета мокри кърпички

Най-голямата опасност е да продължи унижаването на съветската войска и службите за сигурност да поемат командването. Тази позиция изрази пред NOVA TV Велизар Шаламанов.
 
" Според Путин и руснаците България е най-слабото звено в груповата защита. Какви ограничения се вземат от нашите управляващи за нуклеарна или химическа офанзива ", пита той.
 
" Ние сме ниска топка поради слабото контраразузнаване ", споделя Шаламанов и се тормози, че службите ни са пробити. " Русия, ръководена от службите за сигурност, а не от армията, ще е пъкъл за света ", счита той.
 
Историкът Михаил Станчев е уверен, че вършим от мухата слон по отношение на така наречен българската диря във гърмежа на Керченския мост. Това е небивалица, а за него този гърмеж е инсценировка на самата Русия.
 
Той е угрижен, че не се разкрива същинският реализатор. " Руският президент балансира сред демократичните кръгове в Кремъл и националистите " - счита той.
 
" Ние сме ниска топка за Русия " е мнението и на оръжейния специалист Калин Димитров: " Посочването на страната ни в проблема е за вътрешна приложимост. Когато в Русия се изкашлят, тук вадим пет пакета сухи кърпички и пет пакета мокри кърпички ", посочи той.
 
Проф. Румен Кънчев посочи, че Русия не желае да води война със Съединени американски щати. Няма да има нуклеарни офанзиви против Съединени американски щати, съгласно него. " Ядрен удар не се нанася просто ей по този начин ", разясни той и не би трябвало безконтролно да се приказва за това по медиите.
 
" Има доста стъпки да се извървят, до момента в който се стигне до нуклеарен удар. Путин е в тежка обстановка, той е в интернационална изолираност ", изясни Кънчев.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР