Най-голямата задача пред нас е да дадем стабилност на България,

...
Най-голямата задача пред нас е да дадем стабилност на България,
Коментари Харесай

Нинова: Имаме конкретен и ясен план за разумни и възможни решения в първите най-критични дни

Най-голямата задача пред нас е да дадем непоклатимост на България, сигурност на фамилиите и предвидимост на бизнеса

Нека да благодарим на българските лекари на техния празник и да им пожелаем здраве и сили, дружно да продължим борбата с заболяването.

Днес е денят и на Свети Иван Рилски, дано пази България и българския народ.

Днес всяко българско семейство се тревожи по какъв начин ще посрещне зимата, по какъв начин ще си заплати сметките за ток, за парно, дали някой негов непосредствен няма да се разболее. Ние разбираме тези паники и знаем, че нашата отговорност е да дадем решение на проблемите. Ето за какво през днешния ден, уважаеми български жители, се изправяме пред вас с съответен и явен проект за рационални и вероятни решения в първите най-критични 100 дни на ръководството на постоянно държавно управление и на идващия парламент.

Най-голямата задача пред нас в този момент - да дадем непоклатимост на България, сигурност на фамилиите и предвидимост на българския бизнес. Най-важното е да ви подсигуряваме спокойни зимни месеци. За това имаме работещи решения, които към този момент се ползват в целия свят и в Европа. Настояваме в идващия парламент:
- Да се понижи Данък добавена стойност от 20% на 9% на енергоносителите, на главните храни;

- Да се разшири броят на енергийно слабите фамилии и размерът на помощите, които да им се дадат;
- Свръхпечалбите, насъбрани в енергийните производители и търговци да се разпределят заслужено върху българския бизнес и стопанска система, и върху българските домакинства;

- Да реализираме това национално единодушие, което да ни подсигурява вероятност, че ще имаме нова нуклеарна мощ, която да ни даде сигурност и непоклатимост в бъдеще;

Имаме и своите съответни ограничения за опазване на здравето. Нека да се погрижи страната в този миг за държавното и общинско опазване на здравето. Да определим предпазените лечебни заведения в тези отдалечени райони, където нашите сънародници не могат да стигнат до налично и качествено здраве. Да осигурим на нашите лекари и медици достойното възнаграждение, да им подсигуряваме успокоение в тези сложни и за тях дни.

Имаме и своите средносрочна и дълготрайна визия по какъв начин да се развива България, тъй като 5 години се борим против остарелия модел на ръководство и знаем по какъв начин би трябвало да стане. Да стартираме от смяна в законодателството - опазването на здравето да не бъде търговия. Образованието, с изключение на количество, да натрупа и качествено познание, и образование за нашите деца.

Българската земя и земеделие да хранят българския народ. Нашата дълготрайна цел е здрав и просветен народ, който има работа и живее почтено с високи приходи, живее в чиста и просперираща България. Имаме доста явен проект по какъв начин да стане това.

Обръщам се към колегите-лидери на други партии - през днешния ден повече от всеки път е време да бъдем държавници, в случай че милеем за добруването на народа си, а не просто партийци, залегнали в борбите за един, два или повече гласове на тези избори. Изправени сме пред невиждани рецесии и в този момент ще проличи кой е виновен, кой е диалогичен, кой е умен и рационален, с цел да преведем страната си и народа си през тежките месеци, които предстоят.

Ние от " Българска социалистическа партия за България " ще бъдем поръчител, ще бъдем дирек на непоклатимост, на сигурност и на предвидимост в идващия парламент, както бяхме и в предходния. Отворени сме за диалог с всички по всички тематики, които могат да доведат до просперитета на България.

Обръщам се и към всички наши сънародници, скъпи български жители,

Столетия обратно сме били изправени пред десетки рецесии и по-леки, и по-тежки, и постоянно сме се справяли. Защото сме народ от умни хора, способни, кадърни хора и искащи да дадат всичко от себе си за България. Знам, че и в този момент ще се оправим. Не губете вяра. На добър час!

Кураж на сътрудниците и на екипа. Ние сме мощни в този миг, единни, работим, близо сме до хората, даваме решенията, даваме пътя, разчитаме на поддръжката на българските жители, с цел да може всичкото това, което предлагаме в този момент, да стане действителност в идващите месеци.

На добър час на всички, бъдете здрави и се пазете!

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР