Най-голямата вражда в социалните медии може да се състои в

...
Най-голямата вражда в социалните медии може да се състои в
Коментари Харесай

Илон Мъск и Марк Зукърбърг са добре дошли да се бият в Колизеума, казва италианското правителство

Най-голямата омраза в обществените медии може да се състои в много непредвидена среда. Според италианското държавно управление Илон Мъск и Марк Зукърбърг към този момент са добре пристигнали да се бият в Колизеума. Вестник New York Post заяви, че Министерството на културата на страната се е обърнало към шефовете на Twitter и Meta за опцията да се бият на именитото място. 

През последните дни и Мъск, и Зукърбърг раздухваха евентуална физическа борба. Впоследствие новината, че Колизеумът е допустимо място за осъществяване на събитията, пристигна, откакто основният изпълнителен шеф на Tesla написа в Туитър за неговия капацитет. 

„ Има някаква възможност да се случи пердах в Колизеума “.

Twitter и Meta от дълго време са две от най-доминиращите обществени медийни платформи на планетата. Очевидно хората, които стоят зад колосите като почитатели, в действителност желаят да видят кулминационната точка на забавната омраза. И в последна сметка към този момент е доста евентуално тя да приключи с същински пердах сред двамата ръководители.

Враждата стартира с обява на Мъск в Twitter, че е „ подготвен за пердах в клетка “ със Зукърбърг. 

След това Зукърбърг изненадващо отговори, като разгласява скрийншот на туита с надпис, който гласеше: „ Изпрати ми местоположението “. 

След това започнаха да се разгласяват фотоси, на които се вижда по какъв начин Мъск работи върху уменията си по бразилско жиу-жицу с подкастъра и Лекс Фридман. Освен това Фридман съобщи, че е „ извънредно впечатлен “ от уменията, показани от основния изпълнителен шеф на Twitter. 

Известно е, че Зукърбърг също практикува това характерно бойно изкуство.

Интересно е, че управляващите в Италия преглеждат това като опция. Някои хора въпреки всичко са скептични, защото на това място не се е провеждала борба от към 2000 години. Със сигурност обаче има някакъв вид събитието да се организира там. 

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР