Най-голямата в България отваря врати в Пловдив днес (01.12.20 г.).

...
Най-голямата в България отваря врати в Пловдив днес (01.12.20 г.).
Коментари Харесай

Най-голямата ледена пързалка тази година е в Пловдив

Най-голямата в България отваря порти в Пловдив през днешния ден (01.12.20 г.) . Тя ще бъде ситуирана на площад „ Централен “ пред Военния клуб. Тази година за първи път феновете на пързалянето върху лед ще разполагат с цели 2 000 квадратни метра повърхност за пързаляне с кънки.
„ Подобна пързалка никой не е виждал да се строи тук “, съобщи Николай Денев, от компанията, която построява оборудването. Ледената пързалка ще работи всеки ден от седмицата от 10:00 ч. до 22:00 ч. Входната такса е 8 лв., а за наем за кънките ще се заплащат в допълнение 2 лв.. За децата ще бъдат предоставени тренажори, които ще им оказват помощ да се пързалят безвредно.
 Изграждат ледена пързалка във Видин Изграждат ледена пързалка във Видин
Монтажът й стартира през днешния ден в пространството пред фонтана на Стамбол капия. Пързалката е с натурален лед, а размерът - 300 кв. м. Съгласно...
Всяка събота и неделя заран ще има безвъзмездни уроци за начинаещите.  За постоянните гости ще се оферират карти с понижение. Пързалката се построява за седма поредна година в Пловдив и е по австрийска технология. Организаторите са взели и защитни ограничения по отношение на ограничение разпространяването на COVID-19, като след всяка сесия кънките ще се дезинфекцират, а потенциалът на пързалката ще бъде употребен на 50%.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР