Най-голямата тенис мрежа за любители в страната – Интерактив тенис,

...
Най-голямата тенис мрежа за любители в страната – Интерактив тенис,
Коментари Харесай

ИТЛ организира тенис турнири в Пловдив и Варна

Най-голямата тенис мрежа за фенове в страната – Интерактив тенис, започва свои шампионати в Пловдив и Варна. Те са ориентирани към всички, които обичат да провокират себе си на тенис корта.

През последните години Интерактив тенис се утвърди като най-голямата любителска верига за тенис в страната. До този миг тези шампионатите се играеха най-вече в столицата под формата на вечерни шампионати, които са добре познатите в тенис средите. Вече втора година организацията организира под своята шапка и събития в Казанлък, където се намират една от огромните любителски тенис общности. Но тези дни Интерактив тенис започва изцяло нов вид тенис шампионати и в градовете Пловдив и Варна.

Любителски тенис шампионати и за фенове

Новото начинание на Интерактив тенис са специфичните любителски тенис шампионати ITL Challenger, които се провеждат благодарение на участници в тях. Този формат е предопределен за хора, за които тенисът е по-малко занимание и повече пристрастеност. И е изцяло безвъзмезден.

Той е особено за запалени тенисисти, които желаят да изпитват тръпката на корта, само че избират да се състезават в свободно за тях време и да имат елементарен достъп до нови съперници. Неслучайно носи името Challenger – той е основан за всеки, който желае да провокира и тества себе си, да провокира и побеждава съперниците си, само че и да бъде предизвикван и предизвикан да уголемява границите на опциите си.

Целта на Интерактив тенис е посредством новия формат да разпространява шампионатите като елементарен и наличен метод за игра с разнообразни противници, само че в това време ще се опита да увеличи тенис интензивността в други региони на страната и да сътвори условия за повече премеждие на и към корта.

Тенис шампионатите в Пловдив и Варна

Първите " провокации " в Пловдив и Варна започват на 3-ти октомври, а в София – на 10-ти октомври. Всеки искащ да се включи в тях е добре пристигнал – няма ограничавания нито във възрастта, нито в равнището на уменията. Играчите в тези градове ще имат опцията да се борят за крайното класиране, като шампионатите до края на 2022 година ще бъдат преходни и точките ще важат за 2023 година

Освен купа, спечелилите в първите издания ще получат и ваучер за спортна екипировка на стойност 100 лева от „ Баболат “. Разбира се, в края на годината най-хубавите за района си ще завоюват и огромна премия, която ще бъде обезпечена от Интерактив тенис.

Повече информация за идните събитията в Пловдив и Варна може да намерите на уеб страницата на лигата ТУК

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи тенис дуели от ATP Masters 1000, ATP 500 и ATP 250, ATP CUP, ATP Finals и Next Gen, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР