Най-голямата руска RnB звезда ТИМАТИ идва в България за първи

...
Най-голямата руска RnB звезда ТИМАТИ идва в България за първи
Коментари Харесай

Ексклузивно! Руската Мега Звезда Тимати Идва В България

Най-голямата съветска RnB звезда ТИМАТИ идва в България за първи път за един свръхестествен концерт в зала „ Универсиада “. Датата на неповторимото шоу, с което изпълнителят на шлагерите „ Где ты, где я “ и „ Ключи от парадайса “ ще зарадва родните почитатели, е 16 февруари (петък).

Билетите за въздействащия RnB лайф са към този момент в продажба в мрежата на Eventim. Изключителен музикант и продуцент, Тимур Юнусов, по прочут с псевдонима ТИМАТИ, избра София, с цел да показа както всичките си огромни шлагери, покорили музикалните ранглисти в Русия, по този начин и най-новите си части – „ Дорога в аэропорт “ и песента „ Поколение “, която единствено за три месеца навъртя 30 милиона гледания. Определян като един от най-успешните млади реализатори, съветският секссимвол може да се похвали с богата биография и колаборации с едни от най-големите имена на международната хип-хоп и R&B сцена, като Snoop Dogg, Busta Rhymes, Timbaland, Craig David и други

Дълбоко откровените текстове на ТИМАТИ в композиция с изключителното му наличие на сцена и невероятната харизма, която има, обезпечено ще слагат стремително начало на една забележителна музикална година.

Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР