Най-голямата от сестрите Кардашиян - Кортни, все още е неомъжена,

...
Най-голямата от сестрите Кардашиян - Кортни, все още е неомъжена,
Коментари Харесай

Кортни Кардашиян се появи полугола на официално събитие

Най-голямата от сестрите Кардашиян - Кортни, към момента е неомъжена, макар че към този момент е на 42-години.

В началото на тази година обаче хубавицата откри любовта. Нейният фаворит е 45-годишният барабанист на пънк групата Blink-182 Травис Баркър. Първоначално двамата флиртуваха обществено в обществените мрежа, а малко по-късно стана ясно, че двамата са прекарали дружно уикенд в дома на майката на Кортни в Палм Спрингс.

Оттогава Кортни и Травис престанаха да крият възприятията си. Те постоянно биват забелязвани дружно на обществено място. Феновете им не стопират да се чудят с какво той е съумял да притегли най-възрастната и рационалната от сестрите Кардашиян.

Мнозина имат вяра, че Баркър не въздейства по най-хубавия вероятен метод на обичаната си. Кортни, която преди този момент в никакъв случай не се бе явявала извънредно разголена, в този момент мазета рибата със скандална палавщина.

Тя дойде на стилното шоу на Dolce & Gabbana във Венеция и се трансформира в атракция. Звездата се появи в съвсем транспарантна рокля на марката. Кортни даже качи и фотоси от появяването си в профила си в обществените мрежи.

Разбира се, на сходна химия сред влюбени може единствено да се завижда. Въпреки това някои от почитателите й се възмущават по какъв начин е допустимо сходно нещо и то на публично събитие, написа jenata.blitz.bg

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР