Най-голямата нискотарифна авиокомпания в Централна и Източна Европа, Wizz Air,

...
Най-голямата нискотарифна авиокомпания в Централна и Източна Европа, Wizz Air,
Коментари Харесай

Wizz Air с 24-часова промоция днес за пътувания по Великден

Най-голямата нискотарифна самолетна компания в Централна и Източна Европа, Wizz Air , предлага 20%* понижение за всички свои полети , резервирани през днешния ден, 21 март, до среднощ.

Обратното отброяване до Великденските празници към този момент започва и Wizz Air предизвиква всички свои клиенти от България да се възползват оптимално от дългия празничен уикенд, като резервират супер преференциална оферта в този момент. Независимо дали желаете да извършите специфична изненада на фамилията си или просто да посетите нова дестинация с обичан човек, в този момент е времето за страхотна договорка, с която ще си гарантирате паметен Великденски уикенд.

С цени, започващи от единствено 19.99 лева . ** , резервация в последната минута до една от 44 дестинации в 20 страни , до които Wizz Air лети от три български летища, може да бъде съвършеното решение за страховит Великден. Защо да не се отправите към Малага в Испания и да се насладите на постоянно слънчевото време и красиви плажове, или да се потопите в богатата просвета, впечатляващата архитектура и многото зелени кътчета на Лисабон в Португалия?! Действайте бързо обаче, заинтригуваните клиенти имат време единствено до среднощ довечера, с цел да си подсигуряват най-хубавата договорка.

***

*20% отстъпка се ползва за цените на самолетните билети, включващи всички налози и наложителни такси, само че без административната такса. Тази промоция се ползва на 21 март от 00.00 до 23.59 ч. CET. Периодът на пътешестване, за който важи, е стеснен – всички пътувания би трябвало да бъдат осъществени до 30 април 2018 година Цената се отнася единствено за резервации, направени на wizzair.com или през мобилното приложение WIZZ.

**Еднопосочен билет, включващ всички налози и наложителни такси.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР