Най-голямата ни вина в случая е, че искахме да помогнем

...
Най-голямата ни вина в случая е, че искахме да помогнем
Коментари Харесай

След скандалния клип: Децата на Чеченеца в депресия, Тротинетката сменя пола си

Най-голямата ни виновност в тази ситуация е, че искахме да помогнем на някого, който в действителност ни е мислил неприятното ”.

Това обявиха в изявление заТошо Куката, Чеченеца и Емили Тротинетката, които до преди няколко месеца бяха в ареста след публикуването на скандаленвидеоклип, сниман в пловдивски мол, на който Тротинетката води на каишка младо момче и се държи с него като с куче. Момчето, лази и лае, провикват му „ дай лапа ” и „ хвани ”, след което хвърлят празна чаша, която момчето да догони и да им я донесе. Скандалният клип се популяризира безусловно за минути в мрежите, откакто се появи информация, че момчето от видеото Денислав е със специфични просветителни потребности.

В момента и тримата настояват, че случилото се е било концепция на пострадалия Денислав и на Стоян Карапанов, които съгласно тях са желали да снимат клипа, с цел да могат да завоюват медийно внимание, след което да изнудват Куката, Чеченеца и Тротинетката за пари.

Тримата описаха по какъв метод са се трансформирали животите им след попадането зад решетките. Най-тежко престоят си там споделя, че е претърпяла Емили, която описа, че униформените в ареста са и се подигравали, защото тя се приема като жена, а по документи се води мъж. Стигнала е и до моменти, в които даже се е опитвала да постави завършек на живота си.

„ Съжалявам, че върших опити да сложа завършек на живота си, това беше неуместно. В момента пребивавам във Варна, само че не се занимавам с нищо, защото имам проблем със започването на работа, тъй като към момента не съм си трансформирала пола по документи и те ми се подиграват ”,сподели Тротинетката.

Тя съобщи, че ще си откри работа, откакто извърши интервенция за промяна на пола по-късно тази година в Белград, Сърбия.

Петко Атанасов - Чеченеца пък разяснява, че случката се е отразила най-тежко за децата и брачната половинка му.

„ Не е прелестно някакви измамници да рекетират и да се вършат на жертви и да излизаш без виновност отговорен. Децата ми го претърпяха доста тежко, само че им обясних обстановката откакто излязох. Показах им доказателствата и им обясних, че съм почтен ”, разяснява той.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР