Най-голямата надежда на съвременното българско илюзионно изкуство - Валери Иванов

...
Най-голямата надежда на съвременното българско илюзионно изкуство - Валери Иванов
Коментари Харесай

Валери Иванов - Жокера надмина Худини! Изпълни смъртоносен номер пред хиляди плажуващи

Най-голямата вяра на актуалното българско илюзионно изкуство - Валери Иванов - Жокера, съумя на връх своя 25-ти рожден ден, на запише името си в историята с осъществяването на извънредно рисков номер. Той бе пуснат от парашут, овързан с  усмирителна риза с шест-степенна отбрана и тежести на кръста, в намерено море, като на 5 метра дълбочина той съумя да се освободи и сензационно да се появи на плуваща наоколо яхта - безусловно за броени секунди.

Невижданият номер бе сполучливо осъществен пред очите на хилядите плажуващи в Слънчев бряг и Несебър, които с притихнал мирис чакаха Жокера да изплува на повърхността, отброявайки какъв брой дълго време устоя без въздух под вода и окован. При появяването му, бурните овации кънтяха из целия залив.

" Страхът е характерен за дилетантите, а аз съм професионален маг - който може да разгадае, изманипулира и осъществя всичко - сама по себе си гибелта е една заблуда, душата ми знае по какъв начин да я надхитри! ", показа Жокера минути след сензационното си достижение, като то е единствено началото от серията рискови номера на обществени места, които ще извърши, с цел да подгрее аудиторията за огромното си магично шоу в зала 1 на НДК, през зимата.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР