Най-голямата ми греша беше назначаването на нелоялни хора, каза още

...
Най-голямата ми греша беше назначаването на нелоялни хора, каза още
Коментари Харесай

Тръмп в подкаста на Джо Роугън: Ако спечеля, това ще бъдат последните ми избори

Най-голямата ми бъркам беше назначението на нелоялни хора, сподели още той

„ Най-голямата неточност, която позволих като президент беше, че назначих нелоялни хора “.

Това съобщи някогашният президент на Съединени американски щати и сегашен претендент на републиканците Доналд Тръмп. Изявлението му пристигна в подкаста на Джо Роугън.

Това изявление на Тръмп пристигна дни, откакто началникът на неговата канцелария Джон Кели съобщи, че републиканският кандидат-президент дава отговор на определението за фашист.

Кели сподели също, че Тръмп не схваща конституцията на Съединени американски щати и показва възхита по генералите, командвани от Адолф Хитлер, чийто режим систематично избива 6 милиона евреи като част от Холокоста по време на Втората международна война.

На протест на 25 октомври, който организира настрана от диалога си с Роугън, Тръмп дефинира Кели като „ цялостен откачалник “.

Републиканецът употребява изявлението си с Руогън, с цел да повтори изказванието си, че провалянето му на президентските избори през 2020 година против Джо Байдън е било „ фалшифицирано “. Но Тръмп смени тематиката, когато водещият го попита дали в миналото ще разгласява доказателства по отношение на изказванията си.

„ В момента, в който се организират избори за президент на Съединени американски щати, е належащо да се ревизират резултатите: Ако печеля, това ще бъдат последните ми избори “, сподели някогашният президент.

В друга част на предаването той се опита да отговори на въпросите, свързани с възрастта, които принудиха 81-годишния Байдън да се откаже от търсенето на преизбиране - и които от този момент се пренасочват към 78-годишния Тръмп.

Тръмп се опита да убеди Роугън, че Байдън е в когнитивен крах поради мозъчна интервенция.

Водещият загатна за това по какъв начин мозъчните интервенции са избавили живота на Байдън, откакто той е претърпял две аневризми през 80-те години на предишния век, когато е бил американски сенатор от Делауеър.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР