Най-голямата международна платформа за лоялност на клиентите в малките и

...
Най-голямата международна платформа за лоялност на клиентите в малките и
Коментари Харесай

Опитахте ли с myWorld?

Най-голямата интернационална платформа за преданост на клиентите в дребните и междинни предприятия, myWorld Partner, бележи непрестанно разгръщане, както в света, по този начин и у нас. Според последния разбор, в България, всеки месец платформата има 10 нови търговски колегата, които се причисляват към партньорската стратегия  

С повече от 17 години наличие в света и 3 години на пазара в България myWorld Partner непрестанно оказва помощ на фирмите да усилят потребителската си база и продажбите и приходите си.

Давайки достъп до световна база данни с 15 милиона регистрирани клиенти по целия свят, myWorld Partner се обрисува като извънредно сериозен инструмент за компании, които желаят да основат своя лична стратегия за преданост. В допълнение към разпознаваемите преимущества (Cashback & Shopping Points), фирмите към този момент могат да популяризират промоции и отстъпки посредством така наречен. Водени от най-новите технологии, всичко това може да се ръководи даже посредством мобилно приложение, предопределено за търговци ( или, което обезпечава по едно и също време конкурентно преимущество и опция за основаване на личен артикул.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР