Най-голямата магична организация у нас Quick Hands Project представи своя

...
Най-голямата магична организация у нас Quick Hands Project представи своя
Коментари Харесай

Quick Hands Project представи своя нов проект „Царете на магията“ в Бяла Слатина

Най-голямата магична организация у нас Quick Hands Project показа своя нов план „ Царете на магията “ в Бяла Слатина, оповестиха от общинската администрация.
Проектът се реализира под патронажа на „ Местната комисия за битка с противообществените прояви на малолетни и малолетни “, с помощта на Национален фонд просвета и Община Бяла Слатина.
В програмата на събитието бяха включени махленски театър, работилница за фокусници и магично шоу, като всички те се състояха на 30 май, неделя.
Момчетата от QHP забавляваха жителите и гостите на града в обедните и следобедните часове на деня на площада пред шадравана с магия от близко. Те показаха едни от най-ефектните „ клоуз-ъп “ резултати. За по-любознателните, уредниците бяха планували работилница за фокусници, в границите на която, всеки искащ можеше да узнае и усвои съществени похвати от илюзионното изкуство, освен това изцяло гратис. Работилницата се организира пред НЧ "Развитие - 1892 ". Спектакълът „ Царете на магията “ беше показан в огромния сценичен салон, а входът беше свободен. В него Quick Hands Project показаха другите жанрове на илюзионното изкуство, а феновете се любуваха на едни от най-хубавите лица на българската магия - Мистър Джим, Дани Белев, Венсан, Рони Меджик, както и дребната и очарователна Ива Меджик.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР