Най-голямата конкуренция на пловдивските молове са сергиите в квартал Столипиново.

...
Най-голямата конкуренция на пловдивските молове са сергиите в квартал Столипиново.
Коментари Харесай

Нема лабаво! Сергиите в Столипиново разбиха пловдивските молове! Чакат ли фалит търговските центрове в Града под тепетата

Най-голямата конкуренция на пловдивските молове са сергиите в квартал Столипиново. По улиците в махалата може да бъде открито даже от пиле мляко, и то на допустимо най-ниска цена, написа Трафик нюз бг.

опинг турът в квартала няма да ви излезе скъпо, а в противен случай - може дори да си спестите някой лев. На улица „ Елда” има всичко! Техника, храна, прахуляк за пране, играчки и облекла, а с повече търсене може да си намерите и кола на спекулация. Промоции няма, защото понижено е всичко.

Клиновете са по 6 лв., дънките и спортните екипи по 10, а бананите костват по 30 стотинки. Струва си човек да преглътне неприятната миризма и да се отбие за някоя спекулация. Най-вървежно е златото. Внос от Турция, къде легално, къде не, само че постоянно на по-ниска цена. И напор има.

Много пловдивчани преглеждат лъскавите витрини на златарските магазини на „ Отец Паисий”, а след това пазарят от някое от сгушените в дребните улички в Столипиново магазинчета. Междувременно може да се купят и цигари, без бандерол, несъмнено, прясно свити в някой склад в махалата.

Като ги питаш обаче има ли клиенти, търговците тук стартират да разтягат дълги локуми за това по какъв начин нямат работа, пари и какво ли още не. А клиенти има, и то освен от Изгрев - кой не би си купил банани за 30 стотинки, при изискване, че цената в супермаркетите скача тройно. Или чеп импорт от Турция, който не се разграничава по-нищо от стоката в някой от магазините на Главната, с изключение на по-цената.

Ето и какво описаха търговци и купувачи пред камерата на TrafficNews.bg:









Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР