Най-голямата ИТ академия в Източна България – Advance Academy, стартира

...
Най-голямата ИТ академия в Източна България – Advance Academy, стартира
Коментари Харесай

Кариера в ИТ с професионалните програми по софтуерно инженерство на Advance Academy

Най-голямата ИТ академия в Източна България – Advance Academy, започва новата образователна година през септември.

От Академията са подготвили цялостни професионални стратегии по програмиране и софтуерно тестване, които може да са началото на кариера в ИТ бранша за доста хора. Професионалните стратегии включват Bootcamp , в който курсистите ще могат да придобият на практика опит, работейки по планове независимо в екипи под управлението на наставник . Програмите, които ще започват са 3:





Завършвайки сполучливо някоя от професионалните стратегии на Advance Academy, курсистите ще са придобили всички нужни познания и умения на един Junior Software Engineer или Junior QA експерт , както и Удостоверение за професионално образование по пример на Министерство на образованието и науката.

Всички стратегии са създадени за начинаещи и хора без предходен опит в програмирането. За всички, които търсят преквалификация в най-бързоразвиващия се бранш. За всички, които търсят образования, които са на практика ориентирани и присъствени. За всички, които търсят смяна, само че не знаят от къде да стартират.

Присъствени курсове по програмиране и софтуерно тестване в Advance Academy

Защо търсенето на програмисти и експерти по софтуерно тестване е толкоз високо и не стопира да пораства?

Развитието на технологиите характеризира 21-ви век. Технологиите обогатяват живота ни. Където и да погледнем, каквото и да използваме, има нещо общо с технологиите. От метода, по който се забавляваме, по който споделяме, от будилника на телефоните ни, който ни разсънва заран, кафемашината, която ни прави кафе с натискането на бутон, до смарт телефоните и интернет, които улесняват живота ни. Всичко това е с помощта на развиването на технологиите, а този бърз ритъм на развиване значи, че би трябвало да има и повече хора, които да основават кода, който зарежда тези технологии, както и хора, които да тестват дали всичко е в редовност преди да бъдат пуснати на пазара.

Програмистите и QA експертите могат да бъдат открити безусловно в съвсем всеки един бранш – от опазването на здравето, обществената сфера, банкирането, образованието чак до услугите и търговията на дребно.

Търсенето на софтуерни инженери изпреварва с доста предлагането и тази наклонност ще се резервира. Според годишния отчет на Българската асоциация на софтуерни компании (БАСКОМ) опциите, които дава Българския ИТ бранш не престават единствено да се усилват. Броят на задгранични компании, които влагат в българския пазар, броят на български ИТ компании, работните места и заплатите се усилват всяка година. А ето и част от прогнозите за ИТ бранша до 2026 година.

дава една неповторима опция на всеки окуражен и стимулиран човек, да даде старт на кариерата си в най-динамичния бранш, в който опциите нямат таван. Освен това, всички, които се запишат до 15-ти август , могат да се възползват от по-ниската цена при ранно записване.

За повече информация: www.advanceacademy.bg;

email: [email protected] или на телефон: 0889990030
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР