Най-голямата хотелска верига в Източна Европа - групата Orbisq ,

...
Най-голямата хотелска верига в Източна Европа - групата Orbisq ,
Коментари Харесай

Собственикът на ibis и Novotel в София прави нов луксозен хотел в Пловдив

Най-голямата хотелска верига в Източна Европа - групата Orbisq, ще отвори първи хотел в Пловдив. Към момента тя има обекти в София - ibis до летището и Novotel на бул. " Цариградско шосе ". Новият обект, който ще отвори порти през идната година, ще бъде франчайз на бутиковия бранд Mgallery by Sofitel.

Пловдивският хотел ще разполага с 60 стаи и жилища, спа и уелнес зона, както и конферентни зали. Той ще се обитава във към този момент съществуваща постройка, която следва да бъде реконструирана. По интериорния дизайн ще работи интернационалното архитектурно студио S+S.

" MGallery by Sofitel в Пловдив ще сложи началото на напълно нов хотелски сегмент в България - първокласният бутиков сегмент ", показват от компанията.

Бъдещият хотел MGallery в Пловдив ще се намира в централната част на града наоколо до Стария град. Той ще бъде на 20 минути път с кола от летище Пловдив и на пешеходно разстояние от централната жп гара там.

" България - сходно на цяла Югоизточна Европа, е обещаващ пазар за хотелиерите, защото предлага както на бизнеса, по този начин и на туристите, палитра от напълно нови и непознати дестинации ", разяснява ръководителят на отдел " Развитие " на Orbis & AccorHotels в Източна Европа Франк Реул.

По света има повече от 90 бутикови хотела под марката на MGallery, в това число Molitor в Париж, INK в Амстердам, Queens Hotel Cheltenham в Англия, Santa Teresa в Рио де Жанейро.

Групата на Orbis има 130 хотела в 16 страни, намиращи се в Източна Европа. Компанията участва на пазарите в Хърватия, Чехия, Унгария, Молдова, Полша, Румъния, Сърбия и други.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР