Най-голямата гръцка звезда Никос Вертис изненадващо се озова на парти

...
Най-голямата гръцка звезда Никос Вертис изненадващо се озова на парти
Коментари Харесай

Никос Вертис тайно в Слънчев бряг

Най-голямата гръцка звезда Никос Вертис изненадващо се озова на празненство в Слънчев бряг . Това се случи ден преди концерта му в Бургас и провокира същинска нервност измежду гостите на хитовия плаж Za Zu. Неочакваната поява на изпълнителят на Sagapao безусловно прикова вниманието на всички забавляващи се, а той самия избра дискретно да се уедини в края на ресторанта. Неговата ария е една от най-слушаните в цяла България, а гледанията и в музикални платформи са над 40 милиона пъти.

Според мненията в обществените мрежи, Никос се е държал извънредно непретенциозно, само че въпреки всичко се е изненадал прелестно от големия интерес към него. Не е изненадващо обаче, че той и антуража му са избрали точно Za Zu за своя обяд, тъй като славата на неговата кухня се носи из цяла България.

Ресторантът е отличен с няколко национални награди и е като магнит за столичните бохеми, които избират да прекарват почивките си точно там. В него се организират и хитовите гръцки матинета, които всеки четвъртък са хазаин на артисти от южната ни съседка. На 3 август там ще се изяви и Хриса Бандели, която с изключение на с хубост , впечатлява и с гласови данни.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР