Най-голямата дигитална банка в Латинска Америка, Nubank, обяви партньорство с

...
Най-голямата дигитална банка в Латинска Америка, Nubank, обяви партньорство с
Коментари Харесай

Най-голямата дигитална банка в Латинска Америка интегрира Lightning мрежата на Биткойн

Най-голямата цифрова банка в Латинска Америка, Nubank, разгласи партньорство с Lightspark за консолидиране на Lightning мрежата на Биткойн в своите услуги, за да увеличи скоростта и успеваемостта на транзакциите за своите 100 милиона клиенти.

Сътрудничеството, разкрито на 25 юни, ще се концентрира върху основаването на безпроблемно потребителско преживяване и улеснението на по-бързи и по-евтини преводи без сложността на ръководството на Lightning мрежата.

Nubank и Lightspark ще работят по разнообразни тактики в поддръжка на потребителите и разработчиците, като употребяват усъвършенстваните решения на Lightspark, в това число SDK и API.

Томаш Фортес, изпълнителен шеф на Nubank, акцентира, че тази интеграция е в сходство с задачата на компанията да предлага по-ефективни услуги посредством блокчейн технологията.

Дейвид Маркъс, основен изпълнителен шеф на Lightspark, изрази вълнението си от опцията да даде по-лесни решения на необятната потребителска база на Nubank.

Партньорството беше позитивно признато в общността на цифровите активи, като бележи забележителна стъпка в всеобщото приемане на Биткойн .

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР